Arda ve Emre Aşık'a Destek

Quaresma

Kayıtlı Üye
6707_B_EmreAsik011.jpg

Galatasaraylı taraftarlar, maçtan sonra yalnızca Arda ve Emre Aşık'a destek oldular. Taraftarlar, 2 futbolcu lehine tezahürat yaparlarken, Arda, tribünlerin sevgisine şortundaki armayı öperek yanıt verdi. Taraftarlar, diğer futbolcular için ise ''O forma kutsaldır, nasip olmaz herkese'' diye bağırdılar.
Sarı-kırmızılı futbolcular, soyunma odasına giderken de yeni açık tribündeki taraftarlar üzerlerine yabancı maddeler atıp yuhaladılar.

-ESKİŞEHİRSPORLULAR DOYASIYA SEVİNDİ-

Eskişehirsporlu futbolcular, maçtan sonra galibiyetten dolayı büyük sevinç yaşadılar. Futbolcular, sevinçlerini taraftarlarıyla birlikte kutladılar, bu sırada taraftarlar da ''Sıra geldi Fener'e'' diye bağırdılar. Galatasaraylı taraftarlar da sevinç gösterileri sonrasında Batuhan'a küfür ettiler.

-----------------------------------------------------------

Arda Turan çok sevdiğim bir futbolcu işte onu Lincoln'den ayıran özellik bu Lincoln teknik patronuna el hareketi yapıp,hakaret eder.Arda ise adelesinde krampon deliği olmasına rağmen aslanlar gibi oynar.Türkiye'de bir çok yetenek var ama bu yaşta Arda kadar fedakar onun kadar efendi bir genç göremedim.
Bu arada Batuhan'a küfür edenlerin Gs taraftarına mal edilmesi yanlış bir grup akıl zekası 3 ü geçmeyen grup sadece yoksa ben gerçek Gs taraftarının böyle birşey yapacağına inanmıyorum.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri