arda kalan... bu son mail...

miSß0n

Bayan Üye
seçkin... öteki maili okumadan bunuda atayım dedim. yüreğim ağrıyor. çok ama çok yorgunum. kimseyi görmek istemiyorum. halsizim hastayım zaten. ağlamak istemiyorum. ölmek istiyorum. kimse inanmıyor. uzaktan birini nasıl bu kadar sevebilirsin diyorlar. ben bile kendimi anlamıyorum ki onlar anlasın. seçkin yalan herşey yalan. başka birisi falan bulmaya çalışmadım. unuturmak istedim beni. ama kolyeni takıyorum dedin. emin ol künyen bende olsaydı, her daim takacaktım onu. ama olmadı...
sana hiç dokunamadığım gibi sana ait olan bir şeyede dokunamadım. çok özlüyorum seni. yüzünü. gülüşünü. güzel dişlim benim.
böyle mailler ile unutamayız birbirimizi. seni çok seviyorum. ve yemin ederim ki kimseyi sevmeyeceğim. bu sene koleje gidiyorum. bilgi kolejine... çok çalışmam lazım. aklımı derslere vercem. lise 2 de dershaneye gidicem 3 te 4 te kız arkadaşlarla takılırım. Ama yeni birisine kalbim kapalı.sen bu kadar uzaktan hem mutlu hem mutsuz edebiliyorsan beni, yanımda ki hayli hayli mutsuz eder.
doğum gününü şimdi den kutluyorum aşkım. iyi ki doğdun. sana bir hediye göndercektim. ama olmadı...
biriciğimsin benim. gitsende hep kalbimdesin. fotonu yaptırmıştım. o fotoğrafınla uyuyorum. hani yeşil bir koltuğa oturmuşsun ya işte o foto.
beni seviyormusun diyorum fotona.
öylece bakıyor.
allaha emanet ol.
seni çok sevdim. artık mail atmıyorum bu son mailim.
her şey için teşekkürler bebeğim.
o dudaklarından öpemedim belki ama...
neyse kendine iyi bak istanbula gelirsen ara. gelirim hemen.

TANRININ EN GÖSTERİŞLİ HEDİYESİSİN SEN BİRİCİĞİM

kendine iyi bak...

bu mail 1 hafta önce sevgilime yazılmıştı. ben yazdım yani hr şeyi bitirmek için bu son mail yetermiydi sizce. ne kaldı geriye... o büyük aşktan arda kalan...

aLıntıdır...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri