Arda daha ne kadar ceza alacak?

mystic

Bayan Üye
Arda daha ne kadar ceza alacak?

120952820.jpg

Fenerbahçe derbisi sonrası 3 maç ceza alan genç yıldıza, İBB karşılaşması sonunda olay çıkardığı için 1 maç daha ceza gelecek...

Arda cezaya doymuyor
İstanbul BŞB maçı sonrası akredite kartı olmadığı halde zorla soyunma odasına giren ve güvenlik görevlileri ile kavga eden Arda Turan’a, federasyon tarafından 1 maç oynamama cezası verilecek. Karşılaşmanın temsilcisi Cemil Dönmez, federasyona gönderdiği raporda Arda Turan’ın stat görevlileri ile tartıştığını ve çok üzücü olaylara karıştığını ifade etti.

Raporda, Arda’nın kapıya peş peşe iki tekme vurduğu, görevlilere bağırdığı ve hakaret ettiği belirtildi. Milli oyuncunun vurduğu tekme nedeni ile güvenlik görevlisinin parmağının kapı aralığında ezildiği de öğrenildi.

Talimatı ihlal etti
Olaylı Fenerbahçe derbisinde gördüğü kırmızı kart sonrası 3 maç ceza alan Arda, soyunma odası önünde yaşanan bu olay nedeniyle de ayrıca 1 maç daha ceza alacak. Bugün Disiplin Kurulu’na gönderilecek olan genç yıldız, akreditasyon talimatını ihlal ettiği gerekçesi ile ayrıca 5 bin TL de para cezasına çarptırılacak.

---> Arda daha ne kadar ceza alacak?

:67: üzüLdüm arda adına ama cocuk ogün cok sinirLiydi napsın ßen oLsam daha kötü yapmışdım hahaha
saoL payLaşım için

Sadece o maç yüzünden değil...

Raporda, Arda’nın kapıya peş peşe iki tekme vurduğu, görevlilere bağırdığı ve hakaret ettiği belirtildi. Milli oyuncunun vurduğu tekme nedeni ile güvenlik görevlisinin parmağının kapı aralığında ezildiği de öğrenildi.

Bugünlerde pek sinirli neden acaba?Adamın parmağı gitmiş :D

Okuduğun için teşekkürler :)

ßence sevgiLisinden ayrıLdı o yüzden sinirini ondan bundan cıkarıo :D

önemLi deiL senin payLaşman yeter ßir fenerLi oLarak galatasaraya yer ayırman bile ayrıcaLıkdır :D

Ne demek Fatma :1:
Yalnız Doğu burada Arda etmiş güvenlik görevlisi bulmuş, adamın ne suçu var :D

Güvenlik için orda olduğu kesin :D
Kabul edin, konudan da belli olduğu gibi Arda "SUÇLU"dur.

Yok ben kabul ediyorum zaten haksızsa haksız derim bu durumda da olduğu gibi :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri