Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
O*nu öyle bir geçer zaman ki dizisinin Mete karakterinde tanıdık.
Pek çok zaman gözümden kıskandım nazar değiricem diye.
Ama sizce de çok tatlı değil mi ? :2::102::188:
Aras Bulut İynemli (d. 25 Ağustos 1991), Türk dizi oyuncusu. Ağabeyi tiyatrocu, ablası da ses sanatçısı olan Aras Bulut İynemli, Beşiktaş Anadolu Lisesi mezunudur ve İstanbul Teknik Üniversitesi'nde uçak mühendisliği okumaktadır. Patos reklamında da oynayan İynemli, başka bir reklam filminde İtalyan futbolcuyu canlandırırken Yönetmen Zeynep Günay Tan'ın dikkatini çekmiş, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin deneme çekimlerine çağrılmış ve deneme çekimlerinde başarılı olmuştur. Aras Bulut İynemli Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde Mete karakterini canlandırmaktadır.
Dizileri
Arka Sokaklar Şeref (122. bölüm)
Öyle Bir Geçer Zaman ki Mete Akarsu
Oynadığı reklam filmleri
29 Aralık 2010 | |
Ünlü oyuncu aras bulut iynemli resimleri ve hayat hikayesi
Aras Bulut iynemli Kimdir ? Aras Bulut iynemli Resimleri Aras Bulut iynemli Videoları Aras Bulut iynemli Vikipedi Aras Bulut iynemli Kaç Yaşında Aras Bulut iynemli Sevgilisi kim ? Aras Bulut iynemli Nerede Oturuyor ? Aras Bulut iynemli Nerede Okuyor ? Aras Bulut iynemli Üniversitesi Aras Bulut iynemlinin Resimleri Aras Bulut iynemli Resim Galerisi Aras Bulut iynemli Biyografi Aras Bulut iynemli Nereli Aras Bulut iynemli Memleketi Aras Bulut iynemli Doğduğu Yer
Aras Bulut İynemli oyunculuğuyla herkesin gönlünü fethetti. Peki, kimdir İynemli? İşte bilinmeyenleri
Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisi oyunculuk sektörüne birçok yeni yetenek kazandırdı. Özellikle dizide Mete rolünü canlandıran Aras Bulut İynemli, son günlerin en çok konuşulan ismi.
İstanbul Teknik Üniversitesi Uçak Mühendisliği Bölümünde öğrenci
Babası Ali Kaptandan yediği dayak sahnesinden sonra son bölümde evi ateşe verdiği anlardaki oyunculuğuyla göz doldurdu. İynemlinin çok iyi bir ses tonu ve üstün bir yeteneği var. 20 yaşındaki genç oyuncu dizi uğruna eğitim gördüğü İstanbul Teknik Üniversitesi Uçak Mühendisliği Bölümündeki kaydını dondurmuş. Ancak bu konuda yere sağlam basan bir isim. Dizi tuttuktan sonra okula ara vermiş. Ailesi önce karsı çıkmış ama sonradan oyunculuk hevesine saygı göstermişler.
Geleceğin starı olarak gösterilen İynemlinin dizide rol alması ise oynadığı reklam filmleri sayesinde olmuş. Yönetmen reklam filmlerinden gördüğü oyuncuyu deneme çekimine çağırmış ve rol onun olmuş
Oyunculuğa başlama öyküsüne gelince
İynemli onu şöyle anlatıyor: Ağabeyim tiyatrocu, ablam da ses sanatçısı. Ağabeyim beni cast ajansına yazdırmıştı, reklamlarda oynuyordum. Ama annem Evde zaten iki sanatçı var diyerek, okulda da iyi bir öğrenci olduğum için başka bir mesleği tercih etmemi istedi. Ben de uçak mühendisliği bölümüne girdim.
Metenin aksine babasıyla arası çok iyi
Metenin aksine kendi ailesiyle ilişkileri çok iyi Arasın. O Metenin hırçınlığını sevgi eksikliğine bağlıyor ve canlandırdığı karakteri söyle anlatıyor: Küçüklüğünden beri babasını görmüyor. Şimdi onun en değerli varlığı annesi ve ablası. Evin erkeği olmaya çalışıyor. 15 yaşında olduğu için de bunu tam anlamıyla başaramıyor ve eksikliğini yasıyor.
Kendi ailesiyle ilişkilerine gelince
Onu da Bizim de ailevi tartışmalarımız oldu ama hiç sevgi eksikliği çekmedim. Benim ağabeyim de ablam da benden büyük. Onlar erken olgunlaşmamı sağladı. Hırçın bir ergenlik de yaşamadım. Babamla ilişkimiz çok iyi. Çok şımartmıştır bizi. Mesela annem ekmek almamı istediğinde babam bana kıyamaz kendi giderdi diye anlatıyor.
Mete rolüne çok sıkı hazırlanmış İynemli
Genç oyuncu hazırlık aşamasında 1960′lı yılları araştırmam gerekiyordu. Yaşamadığım 0 yılları öğrenmek için kitaplar okudum, filmler izledim. Ben 20 yaşındayım. Ama Mete lise öğrencisi. Spor yapıyordum, daha küçük göstermek için bıraktım. Rejim yaparak dört kilo verdim. Saçlarımı da hafif değiştirdim. 60 ve 70′li yıllarla ilgili internette birçok araştırma yaptım. Annem ve babam da çok yardımcı oldu, merak ettiklerimi onlara da sordum diye özetliyor.
Dizide mandolin çalan İynemli rolünün hakkını vermek uğruna bir süredir Bakırköydeki Orpheus Müzik Kursunda mandolin dersi alıyor.
Aşka zaman yok!
İynemlinin kazandığı şöhretten sonra Facebooktaki sayfasına binlerce ekleme talebi gelmiş, internette adına hayran siteleri açılmış. Bu kadar ilgiyi açıkçası kendisi de beklemiyormuş.
Emeğimizin karşılığını alacağımıza inanıyorduk ama bir anda bu kadar ilgi görmeyi beklemiyordum. Okuldaki dizi izlemeyen fırlama arkadaşlarım Oğlum bizi bile duygulandırmayı başardın dediler çok mutlu oldum sözleriyle mutluluğunu ifade ediyor genç oyuncu.
Şu an bütün gözler üzerinde olmasına rağmen hayatında aşk yok. Bu tempoda da uzun bir süre olmaz zannediyorum diyor İynemli.
(Sözcü)
Mete Akarsu Kimdir ?
Mete (Aras Bulut İynemli): 15 yaşında. Lise 1. Sınıf öğrencisi. Aylinle aynı liseye gidiyor. Cemile ve Alinin üçüncü çocuğu. Dışardan bakıldığında sert bir mizacı var. Ama içten içe son derece duyarlı ve hassas bir çocuk. Son derece gururlu. Kendini ifade edemediği zamanlarda hırçınlaşıyor, sert ve kavgacı bir mizaca bürünüyor. Babası ile ilişkisi çok kötü. Ondan şevkat ve sevgi görmedikçe daha da hırçınlaşıyor. Berrin gibi o da babasıyla çatışma halinde.