http://www.youtube.com/watch?v=oRQ7Zd-yBS8&feature=related
H HaDeS Kayıtlı Üye 14 Eki 2011 #2 ---> Arap şükrü - unut onu gönlüm sevmedim farzet watch?v Genişletmek için tıkla ... guzel
H HaDeS Kayıtlı Üye 14 Eki 2011 #3 ---> Arap şükrü - unut onu gönlüm sevmedim farzet bi ince, baska bi dunya...
Ares45 Kayıtlı Üye 7 Ara 2011 #6 ---> Arap şükrü - unut onu gönlüm sevmedim farzet sevmedin farzet :ÇD
Ares45 Kayıtlı Üye 7 Ara 2011 #8 ---> Arap şükrü - unut onu gönlüm sevmedim farzet karagümrük' Alıntı: helal sana.. Genişletmek için tıkla ... kardeş kafam çok güzel, seni gördüm şuan, sen hepsinden güzel
---> Arap şükrü - unut onu gönlüm sevmedim farzet karagümrük' Alıntı: helal sana.. Genişletmek için tıkla ... kardeş kafam çok güzel, seni gördüm şuan, sen hepsinden güzel
Ares45 Kayıtlı Üye 7 Ara 2011 #10 ---> Arap şükrü - unut onu gönlüm sevmedim farzet karagümrük' Alıntı: eyvAllah Genişletmek için tıkla ... ne güzel ne güzel bu ara da nick ini sevdiöm
---> Arap şükrü - unut onu gönlüm sevmedim farzet karagümrük' Alıntı: eyvAllah Genişletmek için tıkla ... ne güzel ne güzel bu ara da nick ini sevdiöm
Ares45 Kayıtlı Üye 7 Ara 2011 #11 ---> Arap şükrü - unut onu gönlüm sevmedim farzet karagümrük' Alıntı: eyvAllah Genişletmek için tıkla ... peki
---> Arap şükrü - unut onu gönlüm sevmedim farzet karagümrük' Alıntı: eyvAllah Genişletmek için tıkla ... peki
karagümrük Kayıtlı Üye 8 Ara 2011 #12 ---> Arap şükrü - unut onu gönlüm sevmedim farzet semtimin ismi ya ondandır
Ares45 Kayıtlı Üye 8 Ara 2011 #13 ---> Arap şükrü - unut onu gönlüm sevmedim farzet karagümrük' Alıntı: semtimin ismi ya ondandır Genişletmek için tıkla ... okadarını bilmem, karizmasın vesselam
---> Arap şükrü - unut onu gönlüm sevmedim farzet karagümrük' Alıntı: semtimin ismi ya ondandır Genişletmek için tıkla ... okadarını bilmem, karizmasın vesselam
H HaDeS Kayıtlı Üye 6 Tem 2012 #14 ---> Arap şükrü - unut onu gönlüm sevmedim farzet Ares45' Alıntı: okadarını bilmem, karizmasın vesselam Genişletmek için tıkla ... konuyu dagitmayalim, sarki guzel
---> Arap şükrü - unut onu gönlüm sevmedim farzet Ares45' Alıntı: okadarını bilmem, karizmasın vesselam Genişletmek için tıkla ... konuyu dagitmayalim, sarki guzel