Baba, Mektup elinize geçmiş olduğu zaman, aranızdan ayrılmış bulunuyorum...
H HaDeS Kayıtlı Üye 6 May 2013 #1 Baba, Mektup elinize geçmiş olduğu zaman, aranızdan ayrılmış bulunuyorum... Son düzenleme: 9 Ara 2016
G Gökbörü Kayıtlı Üye 6 May 2013 #2 ---> aranızdan ayrılmış bulunuyorum. vahim bi durum yaşadığımız bu olayların failleri bir an önce ortaya çıkartılıp cezalandırmalı en azından kemiklerinin sızlamaması açısından
---> aranızdan ayrılmış bulunuyorum. vahim bi durum yaşadığımız bu olayların failleri bir an önce ortaya çıkartılıp cezalandırmalı en azından kemiklerinin sızlamaması açısından
Apollo45 Kayıtlı Üye 12 Eki 2013 #3 ---> aranızdan ayrılmış bulunuyorum. satırlara dökülebilecek en zor kelimeler olsa gerek
Ömrüm ~Efekuş`um~ Bayan Üye 20 Nis 2014 #4 ---> aranızdan ayrılmış bulunuyorum. Askerdeki o tip ne aglıyorda yuzunu mu kapatmış Denizler Ölmez...
---> aranızdan ayrılmış bulunuyorum. Askerdeki o tip ne aglıyorda yuzunu mu kapatmış Denizler Ölmez...
Heulwen Kayıtlı Üye 14 Kas 2015 #5 ---> aranızdan ayrılmış bulunuyorum. Hocam bende forumu bırakıyorsunuz sandım bir an
H HaDeS Kayıtlı Üye 9 Ara 2016 #6 ---> aranızdan ayrılmış bulunuyorum. Kelimeler,''kifayetsiz'' derken,sanırım bunu kastediyorlardı....:177:
---> aranızdan ayrılmış bulunuyorum. Kelimeler,''kifayetsiz'' derken,sanırım bunu kastediyorlardı....:177: