Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aranizda sinirlarin kalmadigi bi arkadas dost mudur aslinda,guvenilebilinir mi sonuna kadar ?
---> aranizda sinirlarin kalmadigi bi arkadas dost mudur aslinda,guvenilebilinir mi sonuna kadar ?
Bu zamanda açıkçası dost diye bagrımıza basabilecegimiz ona her zaman güvenebilecegimiz hatta canımızı bile teslim edebilecegimiz dostluklar yok denecek kadar az herkes kendi menfaati ugranı savaş veriyor menfaati varsa bir yerde ona güvenen arkadaşı çokta umrunda olmaz dakkada satıverir...
Benim şimdiye dek dost diye sırtımı dayanabilecegim bir dostum olmadı açıkçası hep sırtımdan vuruldum güvenim kalmadı artık insanlara karşı ki herşey menfaat üzerine kurulu bu zamanda hiçkimsenin insanlıktan haberi yok devamlı bir yükselme istegi..
Hyatım boyunca Hep taklit edildim en yakın kardeşim saydıgım biri tarafından bile ona taklit edilmekten hiç hoşlanmadıgımı ve bazı kişilerin taklit ettigini söylemem bile kaar etmedi begendigim belki alırım dedigim bir ayakkabıyı haftaya baktımki almış giymiş ben utandım walla neymiş görmüş begenmiş almış mübarek sanki hayatında hiç görmemiş havalarına yatar birde iyice gıcık eder insanı...
Ne demişler:Sırrını anlatma dostuna,Oda gider söyler kendi dostuna...