Aradığınız birşeyi bulamadığınızda sinirlenir misiniz? :91:
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 26 Kas 2011 #2 ---> Aradığınız birşeyi bulamadığınızda sinirlenir misiniz? evet ortalıgı yıktıgımda olur
H HaDeS Kayıtlı Üye 26 Kas 2011 #3 ---> Aradığınız birşeyi bulamadığınızda sinirlenir misiniz? evet cok sinirleniyorum
Heulwen Kayıtlı Üye 26 Kas 2011 #5 ---> Aradığınız birşeyi bulamadığınızda sinirlenir misiniz? Evde Savaş Çıkar
TaTLı-CaDı Hayalperest. Bayan Üye 26 Kas 2011 #7 ---> Aradığınız birşeyi bulamadığınızda sinirlenir misiniz? bazen
karagümrük Kayıtlı Üye 26 Kas 2011 #8 ---> Aradığınız birşeyi bulamadığınızda sinirlenir misiniz? Evet
dawn0 bLoOdy Bayan Üye 26 Kas 2011 #9 ---> Aradığınız birşeyi bulamadığınızda sinirlenir misiniz? evet
Heyecan Kayıtlı Üye 30 Kas 2011 #10 ---> Aradığınız birşeyi bulamadığınızda sinirlenir misiniz? Acaip sinirlenirim ^^
yesil83 Bayan Üye 30 Kas 2011 #11 ---> Aradığınız birşeyi bulamadığınızda sinirlenir misiniz? hemde cok
Chemineau Kayıtlı Üye 30 Kas 2011 #12 ---> Aradığınız birşeyi bulamadığınızda sinirlenir misiniz? Benden ötürü ise sinirlenmem.
Wu-Tang Kayıtlı Üye 30 Kas 2011 #13 ---> Aradığınız birşeyi bulamadığınızda sinirlenir misiniz? Aradığım şeye bağlı olarak ; bazen.
S Stinko Kayıtlı Üye 2 Ara 2011 #14 ---> Aradığınız birşeyi bulamadığınızda sinirlenir misiniz? evettt
REiSS Kayıtlı Üye 2 Ara 2011 #15 ---> Aradığınız birşeyi bulamadığınızda sinirlenir misiniz? O An Çok Lazım Olan Birşeyse Bazen Sinirlenirim
---> Aradığınız birşeyi bulamadığınızda sinirlenir misiniz? O An Çok Lazım Olan Birşeyse Bazen Sinirlenirim
M Mastor Kayıtlı Üye 2 Ara 2011 #16 ---> Aradığınız birşeyi bulamadığınızda sinirlenir misiniz? Deliririm.
Lahuti Bayan Üye 2 Ara 2011 #17 ---> Aradığınız birşeyi bulamadığınızda sinirlenir misiniz? Aradığım birşeyi zaten hiç bulamam alıştım artık sinirlenmiyorum
---> Aradığınız birşeyi bulamadığınızda sinirlenir misiniz? Aradığım birşeyi zaten hiç bulamam alıştım artık sinirlenmiyorum
'Kartaliçe Bayan Üye 7 Ara 2011 #18 ---> Aradığınız birşeyi bulamadığınızda sinirlenir misiniz? kesinlikle evet
tuubaa21 Bayan Üye 17 Ocak 2012 #20 ---> Aradığınız birşeyi bulamadığınızda sinirlenir misiniz? çok sinirlenirimm