Arada kalmak sevmek sevmemek

---> Arada kalmak sevmek sevmemek

Aldatma üzerine kurulan bir yuva kimseye ne bu dünyada ne diğer dünyada hayır getirmez ki kardeşim.

Allah her şeyi imtihan olarak sunar .Bazen o kadar çekici gösterir ki insan ne için yaratıldığını unutur.

Kulluğun Allah'a olduğunu unutmamak dileğiyle.

Sevmek tabi ki güzeldir.Lakin birşey sormak istiyorum.
Bu bayanlar fakir olsaydı,sıradan bir güzelliğe sahip olsaydı ve size belli bir lüks yaşama dahil olma fırsatı vermeseydi yine sever miydiniz.
Sevmek maddiyatın önünde mi,arkasında mı?

Son düzenleme:

Aldatma üzerine kurulan bir yuva kimseye ne bu dünyada ne diğer dünyada hayır getirmez ki kardeşim.

Allah her şeyi imtihan olarak sunar .Bazen o kadar çekici gösterir ki insan ne için yaratıldığını unutur.

Kulluğun Allah'a olduğunu unutmamak dileğiyle.

Sevmek tabi ki güzeldir.Lakin birşey sormak istiyorum.
Bu bayanlar fakir olsaydı,sıradan bir güzelliğe sahip olsaydı ve size belli bir lüks yaşama dahil olma fırsatı vermeseydi yine sever miydiniz.
Sevmek maddiyatın önünde mi,arkasında mı?

dediğim gibi sahip olabilecegim herşeye sahibim zaten para için değil sadece yaşadıkları hayat üst düzey ve gerçekten fakir bile olsa benim için farketmez daha önceki cıktıklarımın maddi durumu orta halliydi cok mutluydum ama bunlarla daha da mutluyum arkadaşl kalmak istemiyorlar flört tadında olsun istiyolar tamamen hipnoz olmus durumdalar bana karşı

Ama bana göre aynı anda zaten iki bayan olması bu durumun sevgi temelli olmadığının göstergesi.
Çünkü seven insan şu mu bu mu diyemez.Zaten kalbinden bağlıdır.
Fakat eşini aldatan bir insanın sizi de aldatmayacağının garantisi zor olsa gerek.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ben daha hiç terkedilmedim sebebini bilmiyorum muhabbetimdendir belki ama ben hayatımın her döneminde çelişkiye düştüm ilişkilerde 2side aynı zamanda geldiği için 2side var suan yoksa biri erken gelseydi suan onunla devam ederdim 2si de çok güzel gerçekten aynen bakalım neler olacak :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri