CevapLarı bekLiorum !!
İnci 1907 Prenses 17 Mar 2009 #2 ---> ArabeskRap diye Bir şey Duydunuz mu ? onur saolsun güzel oluyo ya severek dinliyorum
F fresen06 Bayan Üye 17 Mar 2009 #3 ---> ArabeskRap diye Bir şey Duydunuz mu ? O da ne???? Hiç duymamistim valla
SS ßyAkSİyoη Kayıtlı Üye 17 Mar 2009 #5 ---> ArabeskRap diye Bir şey Duydunuz mu ? duydum muslum gurses + djonur
Q Qasirqa-G Kayıtlı Üye 19 Mar 2009 #6 ---> ArabeskRap diye Bir şey Duydunuz mu ? yaw ne Onur'u Dj Onur o ARABESKRAP yapan MC'Ler wardır !! Mc Karakule Yanlız feLan google a 013-suikast yazın rapLeri dinLeyin waLa super
---> ArabeskRap diye Bir şey Duydunuz mu ? yaw ne Onur'u Dj Onur o ARABESKRAP yapan MC'Ler wardır !! Mc Karakule Yanlız feLan google a 013-suikast yazın rapLeri dinLeyin waLa super
đuߣε`ukάŁά Bayan Üye 19 Mar 2009 #7 ---> ArabeskRap diye Bir şey Duydunuz mu ? Duydum ßazıLarı Süper ama ßazıLarı Cx Yani
єѕмєя Bayan Üye 19 Mar 2009 #8 ---> ArabeskRap diye Bir şey Duydunuz mu ? evet duydum farklı ama qüzel olanları var
PoLaT-BaHa Kayıtlı Üye 20 Mar 2009 #9 ---> ArabeskRap diye Bir şey Duydunuz mu ? o ne demek birader?Tarzım değil.
SpOoK_q!RL Bayan Üye 20 Mar 2009 #10 ---> ArabeskRap diye Bir şey Duydunuz mu ? oOoOO duymammı suanda hatta dinLiom
sLcN Bayan Üye 20 Mar 2009 #11 ---> ArabeskRap diye Bir şey Duydunuz mu ? duydum ama beğenmiyorum gangsta rap favorim
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 20 Mar 2009 #13 ---> ArabeskRap diye Bir şey Duydunuz mu ? Duydum .