aRABANIN Tekerini Ben Patlattım!

Klbk

Bayan Üye
Çalıştıgım iş yerinde bir müşterimiz gelip sekreter bölümünde oturup gözleriyle taciz ediyordu.Ben bu durumlara hasassım.Hiç hoşuma gitmez.Fakat müdürümüzün gözde müşterisidir.Söylesekte suçlu biz olacagız.Adam üstelik evli.
Adam oturuyor koltukda anahtarını düşürür gibi yaparak kafasını aşagıya indiriyor.Ben bu duruma çok kızdım.:91:
Ögle yemegi molasında oto parka gidip arabasını tekerlerini patladım.hahaha
Sonra müdürüm gelip:
-A.S görüşmesi iptal edilmiştir dediginde
-Neden müdür bey
-Arabasını tekeri patlamış.
xD xD
Müdür bey bilmiyordu o tekerleri ben patlattıgı;
Oh canıma deysin xD

---> aRABANIN Tekerini Ben Patlattım!

Ben olsam bide kaportasınız derin derin çizerdim arabanın :D İyi yaptın iyi iyi , insanlara arada sırada gözdağı vermek iyi oluyor :D

iyi etmissin klbk. :) afferim sana. alkisss :)
sevdim bu isi :)

iyi etmissin klbk. :) afferim sana. alkisss :)
sevdim bu isi :)

:2: Teşekkürler akış için.

Sinir oluyordum yeşilcim;çok ayıp degil mi?:(
hayaL dedigi bir söz vardı "bu tür erkekler çok aciz"
Üstelik evli oh canıma deysin.xD
Bana destek verdigin yanımda oldugun için teşekkür ederim :)

:2:

güzele bakmak sevaptır atasözünü, güzele bakma tekerini patlatır olarak değiştirme önergesi vermek lazım. :H

Böyle densizler öyle çok ki, insanın acziyetinden faydalanacak kadar zavallılar...

Bir de, muhabbet ediniz bu mahlukla ve eşini de tanımak istediğinizi söyleyin hatta kendisinin devamlı güzel ziyaretleri olduğunu ve sizleri çok şımarttığını ve bu mutlu tabloyu eşiyle paylaşmak istediğinizi masumca belirtin ve ısrarcı olunuz.

İnanıyorum ki, sizi bir daha görmek istemeyecektir...

Böyle densizler öyle çok ki, insanın acziyetinden faydalanacak kadar zavallılar...

Bir de, muhabbet ediniz bu mahlukla ve eşini de tanımak istediğinizi söyleyin hatta kendisinin devamlı güzel ziyaretleri olduğunu ve sizleri çok şımarttığını ve bu mutlu tabloyu eşiyle paylaşmak istediğinizi masumca belirtin ve ısrarcı olunuz.

İnanıyorum ki, sizi bir daha görmek istemeyecektir...

Dediginiz çok dogru ama benim babam var bunu babam bilmiyor;Babam bilirse belki o adamı yaşatmaz :(

birdaha yaparsa tekerligini degil gozunu patlat birdaha bakamasin dengesiz :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri