Arabanın Tamponu

melihyilmaz33

Kayıtlı Üye
Antalya-kemer'de 6 ay ehliyetsiz sekilde trafikte dolaşıp 40 yıllık söför gibi davrandım.Ehliyeti alınca ilk gün atladım arabaya ver elini lara dedim.Babam o kadar gitme o trafige hic girmedin kaza yaparsın deyişine aldırış etmedim.Lara'da arkadasla turlarken yagmur çiseliyordu.Ben yolun ıslak ve kaygan olusuna bakmadan 60-70-80 yawas yawas hızlanıyordum ibre 95'e varmıştı.Cadde'de ilerlerken caddenin hafif virajlı oldugunu görmedim ve ilerdeki ışıkları son 40 metrede fark ettim.O an heyecana kapılıp vites küçültme yerine birden frene kökledim ve arabaya kaymaya basladı.İşte şimdi hapı yuttuk melih dedim babama ne söylicem diye düsünürken önde ışıkta duran dobloya arkadan gecirdim.Doblonun arka sol benim ön sağ tampon hasar gördü.Arabadan inip ne yapacağımı düsünürken trafik ekipleri felan geldi tutanak tutuldu.Ben doblo sahibine tampon ne kadar ise parasını vereyim kapatalım konuyu dedim,adam tamam deyip 1-2 usta aradık 150 liraya anlaştık.Karttan para cekip adama verdim adam gitti.Asıl iş şimdi başlıyordu ben napacaktm.Babamı arasam evden kovulacam garanti kuzenimi aradım ve durumu anlattım babama söyleme dedim,saolsun geldi.Arabayı sanayiye cektik.En ucuz sekilde yaptırmak için usta aramaya basladık en son birisi bize acıdı el emeği almam sadece parça parası alacam diyip bizden 440 lira tampon parası aldı.3 saatlik ugras sonucu araba olmustu şimdi eve gitme vaktiydi eve gidip arabayı evin önüne park ettim ve anahtarı her zaman ki yerine bıraktım.Babam 3-4 saat sonra carsıya gitmek için arabanın anahtarını aldı ve dısarı cıktı ben ise hemen camın kenarına anlamasın diye dua ediyordum.Söle bi yandan baktı atladı arabaya gitti.Bu olay 6 önce oldu ve babam cok sevdigi arabasıyla kaza yapıp tamponu değiştirdiğimi hala bilmiyor.AMA BİRGÜN SÖYLİCEM:D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri