Aquaman - 21 Aralık 2018

mortal00

Kayıtlı Üye
Aquaman - 28 Aralık 2018

MV5BOTk5ODg0OTU5M15BMl5BanBnXkFtZTgwMDQ3MDY3NjM@._V1_SY1000_CR0,0,674,1000_AL_.jpg

Yönetmen: James Wan
Senaryo: Will Beall, Geoff Johns, James Wan
Oyuncular: Jason Momoa, Amber Heard, Willem Dafoe, Patrick Wilson, Nicole Kidman, Dolph Lundgren, Yahya Abdul-Mateen II, Temuera Morrison, Ludi Lin, Michael Beach, Randall Park, Graham McTavish, Leigh Whannell
Ülke: ABD
Tür: Aksiyon, Macera, Fantastik
IMDb: 7,4
Metascore: 55
Vizyon Tarihi: 28 Aralık 2018
Süre: 143 Dakika
Ödüller: 13 adaylık.
Hasılat: $1,135,765,547

Arthur Curry (Jason Momoa), Atlantis sualtı krallığının mirasçısı olduğunu öğrenir. Artık halkını yönetmek ve dünyaya bir kahraman olmak için ilerlemelidir.
Gerilimin ustası ünlü yönetmen James Wan'ın yönettiği filmin başrolünde Jason Momoa, Amber Heard ve usta oyuncu Willem Dafoe yer alıyor.

Son düzenleme:
---> Cevap: Aquaman - 21 Aralık 2018

Bekliyoruz bakalım. En iyi süper kahraman filmi diyooolaaa...

O yorumlara çok fazla aldanmamanı tavsiye ederim. Çok iyi kısımlarının olduğu doğru ama çok kötü (ucuz) olduğu kısımlar iyi olan kısımlardan fazla. DCEU için iyi bir film olabilir ama genel olarak ortalama bir film olmuş bence.
Beklentiyi düşük tut derim yine. :)

Cevap: ---> Cevap: Aquaman - 21 Aralık 2018

O yorumlara çok fazla aldanmamanı tavsiye ederim. Çok iyi kısımlarının olduğu doğru ama çok kötü (ucuz) olduğu kısımlar iyi olan kısımlardan fazla. DCEU için iyi bir film olabilir ama genel olarak ortalama bir film olmuş bence.
Beklentiyi düşük tut derim yine. :)

Haha :D Bilmiyorum izlemem gerek.

Dergimizin eski yayın yönetmeni öyle demişti ama tabi bu bakış açılarında sanatsal bir çok şey var. Ben sevmiyorum DC filmlerini. Bakalım izlemek mecburiyetindeyim.

Cevap: ---> Cevap: Aquaman - 21 Aralık 2018

Karakter seçimi oldukça iyiydi, izlerken Azra Kohen’in Aeden kitabının tadını alır gibi oldum, tabiki yalnızca karakter konusunda. Ama gerçekten ucuz kısımları fazla gibi geldi bana da. Hele ki o çeviri... Çeviri yapıyorsunuz bari kaliteli yapın bu işi, sıkıldık artık. Yine de izlemesi oldukça keyifliydi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri