karagümrük
Kayıtlı Üye
DİDİM BELEDİYESPOR: 4 UŞAK BELEDİYESPOR: 0
Bölgesel Amatör Ligte 9. Grupta mücadele eden Didim Belediyespor, kendi seyircisi önünde oynadığı karşılaşmada Uşak Belediyesporu farklı yendi. Şampiyonluğu adım adım takip eden Mavi-Beyazlılar, güçlü rakipleri Uşak karşısında Gökhan ve Rızanın birer penaltı golleri ile Muhammedin kafayla ve Enisin muhteşem golüyle aldığı 4-0lık skorla sonuca gitti.
Önemli Dakikalar
15.Dakika Uşak Belediye atağında Canın serbest vuruşunda Kaleci Murat topu elinden kaçırdı. 17.Dakika Uşak Belediyenin korner atışında Doğan kafayla topu uzaklaştıran isim oldu. 18.Dakika Didim Belediyespor da Servetin kullandığı korner atışı sonuçsuz kaldı. 20.Dakika Didim Belediyesporsoldan kullandığı korner atışında ceza sahası içinde rakibinin Muhammede yaptığı faulü gören orta hakem Cihan Ateş, penaltı noktasını gösterdi. Uşaklı futbolcuların itirazları sonuç vermedi ve penaltıyı kullanan Gökhan Şahin takımını 1-0 öne geçirdi. 35.Dakika Uşak Belediyeden Serdar Yılmaz ile Didim Belediyespor Levent sarı kart gördüler. 38.Dakika Didim Belediyespor dan Ziya Onatın korner atışı üst ağlarda kaldı. 41.Dakika Didim Belediyespor dan Ziya Onat rakibine yaptığı faul sonucunda sarı kart gördü. 43.Dakika Uşak Belediyesporlu Serdar Yılmaz yaptığı faulün ardından gördüğü ikinci sarı karttan sonra takımını 10 kişi bıraktı.Karşılaşmanın ilk 45 dakikası 1-0 sona erdi.
İkinci yarı
50.Dakika Uşakın korner atışını Gökhan uzaklaştırdı. 55.Dakika Didim in ikinci golü. Sağ taraftan Enis ortaladı, Muhammed kafa vuruşuyla Kaleci Bülenti avladı: 2-0 58.Dakika Didimden Enis muhteşem bir vuruşla skoru 3-0 yaptı.
62.Dakika Uşak Belediyespordan Cenk sarı kart gördü. 65.Dakika Didim Belediyesporlu Muhammed gereksiz bir müdahaleyle sarı kart görürken, yerini Volkan Kayayı bıraktı. 75.Dakika Uşak Belediye defansından Yakup da sarı kartlardan nasipini aldı. 77.Dakika Apollonlardan defansın belkemiği İbrahim Dağdelen alkışlar eşliğinde yerini genç oyuncu Oğuza bıraktı. 80.Dakika Uşak Belediye ilk oyuncu değişikliğini Enes ile yaptı ve onun yerine oyuna Erdi dâhil oldu. 82.Dakika Didim Belediyespordan Leventin ¬yerine orta sahada görev yapmak üzere Gökhan girdi. 87.Dakika Didim Belediyespor atağında Servet, Uşak ceza sahasında Can tarafından düşürüldü. Penaltıyı kullanan Rıza Bulut skoru tayin eden isim oldu: 4-0
Kısa Kısa...
Karşılaşmayı Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Didim İlçe Emniyet Müdürü Uğur Çaylak, Didim Belediyespor Başkanı Avukat Vedat Ege birlikte izlediler. Bu karşılaşmayı seyretmeye gelen 7den 70e tüm Didimspor taraftarları, tribünlerden 90 dakika boyunca Mavi-Beyazlılar lehine tezahürat yaparak Apollonları izlediler. Tribünlerde renkli görüntüler oluşurken, Didim Bld.spor Yönetim Kurulu maç oynanırken taraftarlarına bere, kaşkol ve forma dağıttılar. Didimin, geçen hafta Muğla deplasmanında Muğlaspor karşısındaki güzel oyununu Aşigolar karşısında da sürdürmesi bekleniyordu. Ancak Didim Belediyespor'un ilk 15.dakika içindeki kötü oyunu taraftarlarını korkuttu. Takımın 20. dakikada Gökhanın ayağından kazandığı penaltıyı gole çevirmesi, akabinde Didim Belediyespor lu Serdar Yılmazın ikinci sarı karttan oyundan atılmasıyla Didim rahat bir nefes aldı.
İkinci 45 dakika rakip Uşak Belediye, Muhammed, Enis ve Rızanın golleriyle rahatlayarak karşılaşmayı net bir skorla 4-0 kazanmasını bildi.Karşılaşma sonunda Didim Belediyespor futbolcuları, kapalı tribünde bulunan Apollonlar Taraftar Grubu önüne gelerek, aldıkları galibiyetin sevincini hep birlikte attıkları, Şampiyon Didimspor, tezahüratlarıyla kutladılar. Didim Belediyespor aldığı 3 puanla, puanını 22ye çıkararak sıralamada 3.lüğünü korudu. Lider İzmirsporla puan farkı da 3e indi. Bu maçla birlikte ilk devrenin sona ermesinin ardından, gözler ikinci yarının ilk maçı olan ve 22 Ocak 2012 günü başlayacak lige çevrildi.
STAT: Atatürk
HAKEMLER: Cihan Ataş, Murat Güçlü, Volkan Tezcanlılar
DİDiM BELEDİYESPOR: Murat ***, Servet ***, Ziya Onat ***, Doğan ***, İbrahim *** (Oğuz ** dk.77), Enis ***, Gökhan ***, Rıza ***, Muhammed *** (Volkan Kaya ** dk.67), Yusuf ***, Levent *** (Gökhan * dk.82)
TEKNİK SORUMLU: Ayhan Yıldız
UŞAK BELEDİYESPOR: Bülent **, Volkan **, Can **, Yakup **, Cenk **, Yusuf **, Salih **, Enes *** (Erdi * dk.80), Recep *, Önder *, Serdar Yılmaz *
TEKNİK SORUMLU: Hasan Yüksel
SARIKARTLAR: Serdar Yılmaz, Salih, Cenk, Yakup (Uşak Belediyespor) - Ziya Onat, Levent, Muhammed (Didim Belediyespor)
KIRMIZI KART: Serdar Yılmaz (Uşak Belediyespor)
GOLLER: Gökhan dk.20 (P), Muhammed dk.55, Enis dk.58, Rıza dk.87 (P) (Didim Belediyespor)