?
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 26 Ocak 2011 #5 ---> Apaçi Dansı Yapmayı Biliyor musunuz? Hayır bilmiyorum
İnci 1907 Prenses 30 Ocak 2011 #6 ---> Apaçi Dansı Yapmayı Biliyor musunuz? bilmiyorum. bilmek istemediğimde bir gercek.
~AnıL~ Kayıtlı Üye 30 Ocak 2011 #7 ---> Apaçi Dansı Yapmayı Biliyor musunuz? bilmek bile istemiyorm...
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 31 Ocak 2011 #9 ---> Apaçi Dansı Yapmayı Biliyor musunuz? bılmem
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 31 Ocak 2011 #11 ---> Apaçi Dansı Yapmayı Biliyor musunuz? Biliyorum. Yurtta yapa yapa öğrendik.Gözlüklerimiz bile var. Bu kutsal mertebeye eriştiğimiz için mutluyuz. Hepimiz Apaçiyiz.
---> Apaçi Dansı Yapmayı Biliyor musunuz? Biliyorum. Yurtta yapa yapa öğrendik.Gözlüklerimiz bile var. Bu kutsal mertebeye eriştiğimiz için mutluyuz. Hepimiz Apaçiyiz.
nissan91 Bayan Üye 6 Şub 2011 #12 ---> Apaçi Dansı Yapmayı Biliyor musunuz? hehe ii bilirim tek eglencmz o zaten
CaSuaL @ |+ Onursal Üye +| Gold 7 Şub 2011 #13 ---> Apaçi Dansı Yapmayı Biliyor musunuz? 3 Ay Kursuna Gittim Öğrendim.. Yaşasın Apaçi Gençlik..
Yitirilen Banned 7 Şub 2011 #14 ---> Apaçi Dansı Yapmayı Biliyor musunuz? Asi Ruh' Alıntı: Biliyorum. Yurtta yapa yapa öğrendik.Gözlüklerimiz bile var. Bu kutsal mertebeye eriştiğimiz için mutluyuz. Hepimiz Apaçiyiz. Genişletmek için tıkla ... cok guzel bir yorum DDDDDD ben bilmiyom.. ogretin bana :
---> Apaçi Dansı Yapmayı Biliyor musunuz? Asi Ruh' Alıntı: Biliyorum. Yurtta yapa yapa öğrendik.Gözlüklerimiz bile var. Bu kutsal mertebeye eriştiğimiz için mutluyuz. Hepimiz Apaçiyiz. Genişletmek için tıkla ... cok guzel bir yorum DDDDDD ben bilmiyom.. ogretin bana :
okeanos Banned 7 Şub 2011 #15 ---> Apaçi Dansı Yapmayı Biliyor musunuz? yapmam, bilmem, bilmekte istemem ama yapanı izlerim..
KarismaTiq Banned 7 Şub 2011 #16 ---> Apaçi Dansı Yapmayı Biliyor musunuz? biLmiyoRum biLmekte iStemiyoRum çok CinS bişey .)
-_-sweetemo-_- Bayan Üye 18 Nis 2011 #17 ---> Apaçi Dansı Yapmayı Biliyor musunuz? Evet biliyorum çok saçma bişe