aöf faydası olur mu?

Berossa

Kayıtlı Üye
aöf okuyosam mezun olduğum zaman iş imkanı çok daha zor diyorlar. doğru mudur?

bir de p.formasyon alabilir miyim aöf mezunu olursam

Son düzenleme:
---> aöf faydası olur mu?

bence mesleğine bağlı aöf'den mezun olup iyi yere gelenler var.bende aöf okuyorum adalet bölümü ve herkes çok güzel bölüm olduğunu ve iş imkanımı bulabileceğimi söylüyor.mezun olunca adliye de işe girmeyi düşünüyorum.bakalım hayırlısı inşallah olur.

örgün üniversitedekiler gibi onlar neye sahipse sizde ona sahipsiniz programın pedagojik formasyonu varsa alabilirsiniz alese girebilirsiniz kpss ye girebilirsiniz

bence bölümünü iyi seçmelisin,masela hangi bölüm düşünüyorsun?

sanat tarihi örgün okuyorum cbü de. amacım sanat tarihinden mezun olup alese girmek ve sanat tarihinde öğretim görevlşisi olmak. ama açıktan sosyoloji bitirdiğimde farklı bölümde öğretim görevlisi olmak için tekrar sınav hakkım var mı?

sanat tarihi örgün okuyorum cbü de. amacım sanat tarihinden mezun olup alese girmek ve sanat tarihinde öğretim görevlşisi olmak. ama açıktan sosyoloji bitirdiğimde farklı bölümde öğretim görevlisi olmak için tekrar sınav hakkım var mı?

hocalarımla görüştüm benimde tam bilgim yok onların söyledikleri;tekrar sınava girme hakkın varmış,Eylül'ün yanılmıyorsam 25 inde gidip açıköğretime direkt kayıt yaptırabilirsin.

nasipten ötesine geçemion malesef askerliği 15 ay yapmak yerine 6 ay yapabilirsin

Sosyolojidende yapabilirsin aynı şekılde
Ama örgün gbi olmuyor açıköğretm o yüzdn biraz zorlanırsın
Yani açıköğretmde test usülü sınav olacaksın biraz daha yüzeysel kalacak bilglerin buda yüksek lisansda biraz zorlar mülakatlarda fln

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri