AnzaK bisKüvi Avustralya Mutfagi

CimCime66

Bayan Üye
Malzemeler

•1/2 paket margarin
•1/2 su bardağı toz şeker
•1 su bardağı un
•1 su bardağı hindistan cevizi
•1 su bardağı yulaf ezmesi
•1 yemek kaşığı bal
•2 yemek kaşığı kaynar su
•1 çay kaşığı karbonat






Yapılışı

Yağı eritmeye başlayınca içine bal eklenir.
Eriyen yağa önce kaynar su sonra karbonat eklenir.
Ayrı bir kapta yulaf ezmesi,un,hindistan cevizi ve şekeri karıştır sonra yağ karışımını ekle ve kaşıkla iyice karıştırılır.
Tepsiye kaşıkla karışımdan koyalım ama yayılmasın.
İyice ısınmış 170 derecelik fırında pişirelim.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst