Anneye Mektup

sllsn

Bayan Üye
Zaman geciyor,*Hergün bir yaprak,*Hergün bir damla daha hayattan,*Büyüyorum anne.*Hani içinde bir kıvılcım olurya,*Hani herşey çok güzeldir,*Benim kıvılcımım kor oldu,*Ama bak herşey yolunda değil anne.*Hani ufacık bir bebekken,*Sadece acıkınca ağlarmışım,*Başka zamanlarda sürekli gülermişim,*Artık sadece acıkınca ağlamıyorum anne.*Bak yıllar ne çabuk geçmiş,*Sadece gülünmeyecegini öğrenmişim,*Belkide öğretilmişim.*Ben büyümüşüm be anne.*Yanından ayrılmayan kızın,*Bak artık uzaklarda,*Üstelik yalnız,*Hemde herkesin içinde anne.*Öyle birde tuzağa düşmüşki,*Of dese olmaz, yok dese hiç,*Adını bile koyamamış,*Yardım etsene anne.*Anlayacağın eskiyi özledim anne,*Yeniden çocuk olmayı,*Sadece acıkınca ağlamayı,*Ve hiç şimdiyi yaşamamayı.*Zaman geriye gitmez değilmi?*Ya da ben yeniden çocuk olamazmıyım?*Söylesene onu unuttum diyebilirmiyim?*Yani herşey söylemek kadar kolay olabilirmi anne?*Dur söyleme,*Ben yine hayal kuruyorum değilmi?*Sadece kendimi kandırıyorum değilmi?*Peki kalbimi kim kandıracak anne?*Eskiden günlerin, hatta dakikaların hesabını tutardım,*Şimdi günlerden Cuma belkide salı,*Günlerin ne önemi kaldıki,*Takvimlere bile küs oldum anne.*Yinede ayaktayım, direniyorum.*Belkide bir ışık arıyorum,*Bulunca herşeyden kurtulabileceğim,*Ne güçlü büyütmüşsün beni anne!*Sen yinede beni merak etme,*Herşeyle savaşmayı,*Güzel günlerinde olacagını,*Ben senden öğrendim anne.*Yinede buralar güzel, soğukları saymazsan.*İnsanlar mutlu, beni saymazsan.*Gündüzler ve gecelerde iyi, yalnızlıgımı saymazsan.*Beni soracak olursan anne,*Bende iyiyim, içimdeki yangını saymazsan.Deniz Tınarlı

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri