annem corap caldi :)

yesil83

Bayan Üye
itiraf ediyorum ki annem corap caldi :) hemde tekini :)

gecenlerde bir yere girdik. genelde cocuk ustleri oyuncaklar ve bir kac buyuklere giyisi satan yere.
ordan birsey almadan ciktik markete girdik. baktim annemin cebinden siyah birsey sallaniyor. yarisi disari cikmis,icimden babamin corabini cebinemi koymus diye dusunurken, tuttum cektim bu ne anne diye,bir baktik o magazada gezinirken bir cift corabin teki annemin cebine takilmis annemle gelmis. cok guldum ama. dedim herkese dicem. :)

cok komikti ama, ALLAHA sukur ki etiketli kismi takilmamis cebine L:) yoksa bir cift corap icin bile degil teki icin basi derde girecekti. anlat derdini anlatabilirsen :)

---> annem corap caldi :)

)) olur böyle şeyler...Bende kardeşimle çarşıya gitmiştim elini sürte sürte yürümüş tezgahlarda ne varsa almış eline...baktım sallıyo elinde sonra döndük tek tek vermiştik esnafa)

---> annem corap caldi :)

tr de izah edebilrisin de burda bilemiyorum :) dedim geri goturelim, sonra dedim aman bir corap icin annemi gotururler filan :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri