"Annelerinin ellerinden öpüyorum"

PoLaT-BaHa

Kayıtlı Üye
Turkcell Süper Lig'in 3. haftasında Galatasaray, Ali Sami Yen Stadyumu'nda konuk ettiği Antalyaspor'la 1-1 berabere kaldı.
Karşılaşmanın ardından kırmızı kart gören Antalyaspor kalecisi Ömer Çatkıç şu şekilde konuştu:

"Futbola baktığımızda güzel bir maçtı. İki takım da pozisyonlar yakaladı ve goller kaçırdı. Uzun süredir bu ligde forma giyiyorum. Ailem olsun annem olsun sürekli bize küfür ediliyor. Bugüne kadar kimseye küfür etmedim. Mübarek Ramazan ayında küfür edilmesi çok ağırıma gittim. Tribüne sessiz kalarak tepkimi verdim. Bülent Yıldırım ise gelip bana sarı kart gösterdi, ona da 'Biraz da tepkimiz olsun' dedim. Bana küfür edenlere yine de saygı duyuyorum, bana küfür edenlerin annelerinin ellerini öpüyorum bana yakışan da budur bence. Lincoln o esnada gelip sadece beni ittirdi. Antalyaspor'u iyi günlere getirmeye çalışıyoruz bunu da başaracağımızı düşünüyorum"

adama bak nasıl yüzsüz

sen baslattın olayı
neymıs efendım baros kendını yere atmıs
adam inkar etmedi ki zaten itirazda etmedi pozisyona
ama sen adama kendını yere atma kalk gıbı sozler soylersen
taraftardan yersın kufuru
yattıysa yattı sanane
yattı da itiraz mı etti sanki

Tamam ömer tarftarı kışkırttı ama Lincoln e de kırmızı kart wermesi lazımdı Harbiden bu adam gs camiasına yakışmıyo ömere wurdu kaçıo erkeklikmi bu tribünlere oynuyo resmen

erkeklikle ne alaka
profesyonellik

bak bende lincolnü sevmem ama
fb ile oynadıgımız kupa macındada profesyonellıgını gostermıstı
rakıbını kıskırtıyor ve oyun dısı kalmasına sebep oluyor
bunlar futbolda gayet dogal seyler bence

Profesyenllkmi?:D

Birader şakamı yapıosun maç bitmiş ne profesyonelliiqi bnm bildiqim profesyenelllk maçtta qösterilr

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri