Anneler Günü
hadisarbeni Banned 12 May 2013 #2 ---> Anneler Günü canım annemin ve tüm annelerin gününü kutlarım öperim ellerinden hepisinin tek tek
yesil83 Bayan Üye 12 May 2013 #3 ---> Anneler Günü Canim annem ve butin annelerin anneler gununu kutluyorum. ALLAH yokluklarini gostermesin.
---> Anneler Günü Canim annem ve butin annelerin anneler gununu kutluyorum. ALLAH yokluklarini gostermesin.
Sibel1 Bayan Üye 12 May 2013 #5 ---> Anneler Günü her daim değerlerini bilmekten yoksun kalmayalım inşallah. Anneler günü kutlu olsun
---> Anneler Günü her daim değerlerini bilmekten yoksun kalmayalım inşallah. Anneler günü kutlu olsun
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 12 May 2013 #7 ---> Anneler Günü anneeeecımmm anneler gunun kutlu olsun senden uzakta cok zor hersey ozledım
Bayan Taruz Bayan Üye 12 May 2013 #8 ---> Anneler Günü Annemin,annelerinizin anneler gününü yürekten kutlarım
Callisto Temet Nosce Kayıtlı Üye 12 May 2013 #9 ---> Anneler Günü tüm annelerin anneler günü kutlu olsun :221:
sevdaseli Bayan Üye 12 May 2013 #10 ---> Anneler Günü tüm annelerin anneler gününü kutlar ellerinden öperim