Eclipse
Kayıtlı Üye
Bir erkek çocuğun kaleminden çıkmış bu kadar olur yanitam tarif ANNE
Dünyada karşılık beklemeden börek yapan tek insandır.
Karşılıksız sevginin ete kemiğe bürünmüş halidir.
Ne kadar üzsen de 10 Dakika sonra seni affeden zarif bir memeli türüdür.
Yağlı bile olsa tiksinmeden saçını okşayankucağına yatıranöpüp koklayan tek varlıktır.
Meleğin süt verebilenidir.
Yarasın diye muhallebinin içine ciğer katarak çocuğuna yediren manyaklık derecesinde yaratıcıdır .
Yemek yemeyen çocuğun dikkatini çekmek için elindeki tencere ve tavalarla maymunluk yapabilen kişidir.
Kafayı çocuklarıyla bozmuşgöbek bağı kopsa da yürek bağı asla kopmayan sevgi dolu fedakar insan dişisidir.
Bulaşık ütü vb.yaparken bile otomatik olarak çene çalan kendi kendine konuşankadın dırdırı denen mereti erkeklere daha küçükten belli edendir . Yemek uzmanı düzen insanı bilgili kültürlü her şeyi bilen şahsiyettir.
Yavrularını yol tarafından değil kaldırım tarafından yürütendir.
Dizi dizi incidir.
Lakin gerektiğinde laf sokma dalında da birincidir.
Sevgiliden ayrılma haberi verildiğinde 'amaaan ben sana daha güzelini bulurum' diyebilen komik bir karakterdir.
"Oğlum aradım yoktun. Ben de mesaj atayım dedim
sana. Gelince ara beni emi aslan evladım.Kara börülcem benim öptüm annen"
şeklinde mesajlar atabilenteknolojiyi ısrarla reddedenkabullenemeyenkafasına göre yorumlayan bilişim düşmanıdır.
AMA...
Dünyanın en güzel kucağına sahipen güzel kokanharikulade bir varlıktır.
Olmadık yerlerde "iyi ki doğurmuşum ulen seni!" diyen ve benim hatırıma benimle Freddy Mercury dinleyen bir sabır ağacıdır.
Evlatlarını asla ayırmayanaynı zamanda birbirinden koruyan güç abidesidir.
Evde bir yere uzandığınız an orada temizlik yapacağı tutantemizlik konusunda kayışı kopardığından temizlikçi gelecek diye evi temizleyen balans ayarı kaçmış temizlik kaynağıdır.
Mutfakta yaşayanevde herkesi idare eden bir tür canlıdır.
Sevginin güçlerini birleştirdiği sonsuz bakiredir !!
Oğlunun damat - kızının gelin olduğunu görünceçocuğu mezun oluncaçocuğu gol atıncaçocuğu hasta oluncaçocuğu askere gidinceasmalı kabağı
seyredincedolar yükselince velhasıl buna benzer bissürü şeye ağlayabilenbu mesajı okurken duygulanıpgözleri dolabilenağlamaya meyilli bir yapısı olan duygu pınarıdır.
Son kiiii üç-dört;
Uzakta dursa da yakın hissedilencanı hep istenenasla vazgeçilmeyendizinin dibinde olmak istenenevlatların varlığını varlığına armağan edebileceğiıslak- kuru ama hep duygulu...
En önemlisi;
Kıçı başı oynamayan tek kadın modelidir...
NOT:Ben okudum cok etkilendim ...
ve herkes okusun diye buraya eklemeyi gerek gördüm ama rahatsız olan yada bunun yeri burası değil diyen varsa konuyu Taşıya bilir ..
Dünyada karşılık beklemeden börek yapan tek insandır.
Karşılıksız sevginin ete kemiğe bürünmüş halidir.
Ne kadar üzsen de 10 Dakika sonra seni affeden zarif bir memeli türüdür.
Yağlı bile olsa tiksinmeden saçını okşayankucağına yatıranöpüp koklayan tek varlıktır.
Meleğin süt verebilenidir.
Yarasın diye muhallebinin içine ciğer katarak çocuğuna yediren manyaklık derecesinde yaratıcıdır .
Yemek yemeyen çocuğun dikkatini çekmek için elindeki tencere ve tavalarla maymunluk yapabilen kişidir.
Kafayı çocuklarıyla bozmuşgöbek bağı kopsa da yürek bağı asla kopmayan sevgi dolu fedakar insan dişisidir.
Bulaşık ütü vb.yaparken bile otomatik olarak çene çalan kendi kendine konuşankadın dırdırı denen mereti erkeklere daha küçükten belli edendir . Yemek uzmanı düzen insanı bilgili kültürlü her şeyi bilen şahsiyettir.
Yavrularını yol tarafından değil kaldırım tarafından yürütendir.
Dizi dizi incidir.
Lakin gerektiğinde laf sokma dalında da birincidir.
Sevgiliden ayrılma haberi verildiğinde 'amaaan ben sana daha güzelini bulurum' diyebilen komik bir karakterdir.
"Oğlum aradım yoktun. Ben de mesaj atayım dedim
sana. Gelince ara beni emi aslan evladım.Kara börülcem benim öptüm annen"
şeklinde mesajlar atabilenteknolojiyi ısrarla reddedenkabullenemeyenkafasına göre yorumlayan bilişim düşmanıdır.
AMA...
Dünyanın en güzel kucağına sahipen güzel kokanharikulade bir varlıktır.
Olmadık yerlerde "iyi ki doğurmuşum ulen seni!" diyen ve benim hatırıma benimle Freddy Mercury dinleyen bir sabır ağacıdır.
Evlatlarını asla ayırmayanaynı zamanda birbirinden koruyan güç abidesidir.
Evde bir yere uzandığınız an orada temizlik yapacağı tutantemizlik konusunda kayışı kopardığından temizlikçi gelecek diye evi temizleyen balans ayarı kaçmış temizlik kaynağıdır.
Mutfakta yaşayanevde herkesi idare eden bir tür canlıdır.
Sevginin güçlerini birleştirdiği sonsuz bakiredir !!
Oğlunun damat - kızının gelin olduğunu görünceçocuğu mezun oluncaçocuğu gol atıncaçocuğu hasta oluncaçocuğu askere gidinceasmalı kabağı
seyredincedolar yükselince velhasıl buna benzer bissürü şeye ağlayabilenbu mesajı okurken duygulanıpgözleri dolabilenağlamaya meyilli bir yapısı olan duygu pınarıdır.
Son kiiii üç-dört;
Uzakta dursa da yakın hissedilencanı hep istenenasla vazgeçilmeyendizinin dibinde olmak istenenevlatların varlığını varlığına armağan edebileceğiıslak- kuru ama hep duygulu...
En önemlisi;
Kıçı başı oynamayan tek kadın modelidir...
NOT:Ben okudum cok etkilendim ...
ve herkes okusun diye buraya eklemeyi gerek gördüm ama rahatsız olan yada bunun yeri burası değil diyen varsa konuyu Taşıya bilir ..