Anlayamiyorum bakin lutfen

gzm.34

Bayan Üye
Arkadaslar ben birinden cok hoslaniyorum ayni dersanedeyiz. Fakat davranislarini anlayamiyorum. Surekli bana takiliyor. Eskiden bu kadar degildi simdi surekli laf sokuyor. Onunla konusmazken ona bakmiyorken atliyor hemen. Bana bi gun sen evde kalirsin bi gun senle kimse evlenmez baska gun tipe bak diyor. Makyajima oturmama boyuma her seyime laf soyluyor. Boyle olumsuz seyler soyleyip beni gicik etmeye calisiyor.Baskalarina da takiliyor ama benim kadar degil canimdan bezdiriyor bazen. Bana karsi bi ilgisi olabir mi ya da benim hoslandigimi anladi o yuzden yapiyo olabilir mi ne yapmaya calisiyor nasil davranmaliyim kafam karisik

Son düzenleme:
AJ0o9v.jpg

Kamu Spotu.

Seninle ilgileniyor uğraşıyor,sinir olman hoşuna gidiyor.
Büyük ihtimal böyle.

Benim hoslandigimi anlamis olabilir mi peki

---------- Mesaj Ekleme Zamani 23:26 ---------- Önceki Mesaj Zamani 23:23 ----------

Oda seni seviyor, uğraşmak hoşuna gidiyor.

Yaa oyke mii insallah dedigin gibidir. O yuzden mi o kadar ugrasiyor. Nasil davranmaliyim ina karsi peki o boyle yapinca bendr gicik cevaplar veriyorum

Senin ona olan ilgini anlayıp dalga geçiyor olabilir.

bence nabzını yokluyor da olabilir. Bende böyle yapardım eskiden. Nabzını ölçüp tepkilerini algılamak daha doğrusu öğrenmek adına bu tarz hareketlerle çözmeye çalışırdım. O da ona benzer bir şey yapıyor kendince. Merak etme bu işin sonu aşk gibi duruyor. Ama birbirinize sahip çıkmazsanız her türlü bitebilir

bence nabzını yokluyor da olabilir. Bende böyle yapardım eskiden. Nabzını ölçüp tepkilerini algılamak daha doğrusu öğrenmek adına bu tarz hareketlerle çözmeye çalışırdım. O da ona benzer bir şey yapıyor kendince. Merak etme bu işin sonu aşk gibi duruyor. Ama birbirinize sahip çıkmazsanız her türlü bitebilir

Tesekkur ederim yorumun icin. Onun asik oldugunu dusunmuyorum. Ilgis var mi az da olsa bilmiyorum ama son gunlerde iyice abartti eskiden cok takmiyordum ama su aralar gercek anlamda sinir olmaya basladim ona. Hoslaniyordum ama kendisi bunu nefrete donusturecek bu gidisle

---> Anlayamiyorum bakin lutfen

Hoşlandığını ona bir arkadaşı söyleyip farkatmesini sağlamıştır, kendisi muhtemelen ne yapacağını bilememiş ve sivri zekalı bir arkadaşından akıl almıştır böyle yapması ile ilgili.Sözle değil fakat davranışların ve hareketlerinle ona böyle davranmasının onu bir moron gibi gösterdiğini söylemelisin.Ve ne yaparsan yap asla sinirlenme, mümkün mertebe gülümse ve çok samimi olma.Eğer böyle yaparsan, arkadaşlarından almış olduğu ''olum bu kız senden hoşlanıyor bak şöyle yap böyle yap takıl biraz eğleniriz'' gazını söndürmüş, ve sonraki aşamada durumu kendi lehine çevirmiş olursun.Ne kadar olgun davranırsan o kadar karlı çıkarsın.Ve mümkün mertebe ilgini ondan ziyade derste ve tenefüste ders konularına ve hocaya yönelt.Arkadaşlarından aldığı o ''gereksiz'' özgüveni söndür, aksi halde saygı duymasını sağlaman zor olacaktır.

Cevap: ---> Anlayamiyorum bakin lutfen

Hoşlandığını ona bir arkadaşı söyleyip farkatmesini sağlamıştır, kendisi muhtemelen ne yapacağını bilememiş ve sivri zekalı bir arkadaşından akıl almıştır böyle yapması ile ilgili.Sözle değil fakat davranışların ve hareketlerinle ona böyle davranmasının onu bir moron gibi gösterdiğini söylemelisin.Ve ne yaparsan yap asla sinirlenme, mümkün mertebe gülümse ve çok samimi olma.Eğer böyle yaparsan, arkadaşlarından almış olduğu ''olum bu kız senden hoşlanıyor bak şöyle yap böyle yap takıl biraz eğleniriz'' gazını söndürmüş, ve sonraki aşamada durumu kendi lehine çevirmiş olursun.Ne kadar olgun davranırsan o kadar karlı çıkarsın.Ve mümkün mertebe ilgini ondan ziyade derste ve tenefüste ders konularına ve hocaya yönelt.Arkadaşlarından aldığı o ''gereksiz'' özgüveni söndür, aksi halde saygı duymasını sağlaman zor olacaktır.

Ayni siniftayiz zaten arkadaslarin hicbiri anlam veremiyor hepsi de benim tarafimda kimsr bilmiyor zaten benim hoslandigimi aksine o boyle yapinca ona hoslaniyor musun diye imalarda bulunuyorlar. Zaten 24 25 yasindayiz boyle davranislar da normal degil.. bazen ters cevaplar veriyorum bazen takmiyorum. Nasil davranacagimi sasirdim.. bazen baska kizlarin resimlerini gosteriyor guzel diye bana.. ben belli ettigimi dusunmuyordum ama nasil olduysa anladigini o yuzden boyle davrandigini dusunuyorum.. tam olarak nasil davranmam gerektigini kestiremiyorum

Merhaba, öncelikle şunu fark ettiğimi belirtmek isterim ki; kendinizi şartlamışsınız. "Anlamıyorum, nasıl davranacağımı bilmiyorum" gibi. Birçok arkadaşın yazdığı yorumda sizin ne yapmanız gerektiğine dair öneri söz konusu olmasına rağmen tutumunuz böyle çünkü. Bunu aşmaya çalışın ve kendinize güvenin bence ilk olarak.

Söz konusu arkadaşın 'esprili erkek' anlayışında ileri gittiğini düşünüyorum. Belki başta hoşunuza gitmiştir ancak bu ileri gidildiğinde iticiliğe dönebilir. Başka kızları da size gösteriyor oluşundaki amacı, sizin tepkinizi ve kıskançlığınızı ölçerek ona karşı hislerinizi görmeye çalışmak olabilir. Şayet bu sizi rahatsız ediyorsa tek yapmanız gereken bu yönde tavır sergilemek. Çünkü tavır göstermediğiniz için hoşunuza gittiğini düşünüyor ve bu yüzden böyle davranmaya devam ediyor olabilir. Hoşlandığınızı başka şekilde de belli edebilirsiniz, aksi takdirde duygular iticiliğe ve soğumaya dönüşmeye başlayabilir.

---> Anlayamiyorum bakin lutfen

İlkokul düzeyinde erkekler karşı cinse ilgisini bu tarz sataşma hareketleri ile ifade ederler.
Oysa ki şu an yaşı küçük olmayan birinden bahsediyoruz.
Açık ve net konuşması,herkesin içinde incitici davranmaması gerekirdi.
Onun hoşlanmasından ziyade duygusal olgunluğu daha önemli.
Bu güvende bir parametredir.
İletişimin tarzı yanlış olduktan sonra ne kadar ciddiyetle ileriye gidebileceği meçhul.Çok bağlanmayın derim.
İnsan hoşlandığını,sevdiğini onure eder,gıcık etmek çocukça bir davranış.
Belli ki kendini önemseme derecesi sizi önemseme derecesinden daha fazla.
İletişimde saygı eksikse o duygu her an başkası için de harcanmaya adaydır.

Son düzenleme:
Cevap: ---> Anlayamiyorum bakin lutfen

İlkokul düzeyinde erkekler karşı cinse ilgisini bu tarz sataşma hareketleri ile ifade ederler.
Oysa ki şu an yaşı küçük olmayan birinden bahsediyoruz.
Açık ve net konuşması,herkesin içinde incitici davranmaması gerekirdi.
Onun hoşlanmasından ziyade duygusal olgunluğu daha önemli.
Bu güvende bir parametredir.
İletişimin tarzı yanlış olduktan sonra ne kadar ciddiyetle ileriye gidebileceği meçhul.Çok bağlanmayın derim.
İnsan hoşlandığını,sevdiğini onure eder,gıcık etmek çocukça bir davranış.
Belli ki kendini önemseme derecesi sizi önemseme derecesinden daha fazla.
İletişimde saygı eksikse o duygu her an başkası için de harcanmaya adaydır.

Tesekkur ederim soylediklerine katiliyorum kendini cok fazla onemsiyor ozellikle benle kendini kiyaslayip kendinin daha iyi oldugunu ima ediyor sureklii.. dedigin gibi daha fazla baglanmayayim bosuna

---- Mesajlar Birleştirildi ----

Hoslaniyorsa soylerdi diye dusunuyorum.. o kadar sinir ediyorki beni bazen gormek bile istemiyorum.

---> Cevap: ---> Anlayamiyorum bakin lutfen

Tesekkur ederim soylediklerine katiliyorum kendini cok fazla onemsiyor ozellikle benle kendini kiyaslayip kendinin daha iyi oldugunu ima ediyor sureklii.. dedigin gibi daha fazla baglanmayayim bosuna

---- Mesajlar Birleştirildi ----

Hoslaniyorsa soylerdi diye dusunuyorum.. o kadar sinir ediyorki beni bazen gormek bile istemiyorum.

Duygularınızı yıpratması,kendi egosunu ya da erkekliğini sizin üzerinizden kanıtlaması hoş bir şey değil.
Bugün bir ilişki başlasa bile önemli olanın kendi yapıp ettikleri olarak algılayan kişi yarın başka egoları için başka girişimlerde de bulunabilir.Erkek duygusal açıdan olgun değilse bir taraf sürekli üzülecektir;sürekli tavize dayalı bir ilişki ise mutluluk ,huzur,güven yerine hep acabaları besler.
Umarım hakkınızda ne hayırlı ise o olsun.Sizi olduğunuz gibi sevecek ve önce sizi düşünen başka bir insan karşınıza çıkacaktır.

---> Cevap: Anlayamiyorum bakin lutfen

Benim hoslandigimi anlamis olabilir mi peki

---------- Mesaj Ekleme Zamani 23:26 ---------- Önceki Mesaj Zamani 23:23 ----------

Yaa oyke mii insallah dedigin gibidir. O yuzden mi o kadar ugrasiyor. Nasil davranmaliyim ina karsi peki o boyle yapinca bendr gicik cevaplar veriyorum

Vazgec gitsin arkadaş bile olmaz o nankör gözlü insanlardan

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri