AnLadım. iyi dinLe bu gidiş benim gidişim

BODRUM

Kayıtlı Üye
36635992fp1.jpg

GidişLere ve gidenLere dair sözLer okurdun hep
virgul.gif
gidenLere dair yazıLar..”birgün bana böyle yazılar yazdırmazsin umarım yada yazmassın” derdin.. yazmayacağım derdim.. yazdırmayacağım.Hiçbir sözüme inanmadığın gibi bunada inanmazdın bilirim
virgul.gif
ve ben sana ilk ve son yaLanımı o zaman söyLemişim.. AnLadım. iyi dinLe
virgul.gif
bu gidi$ benim gidi$im.. bu sözLer benim sözLerim.. iyi dinLe ..

Ben gidiyorum… Gideyimmi demiyorum
virgul.gif
gidiyorum diyorum.. Senden istedigim ve bekLedigim ama senin vermedigin 1 damLa sevgiyi beLkide baska koLLarda
virgul.gif
baska askLarda arayacagım simdi.. BeLki buLamayacagım.. beLki sevmeyeceğim hiçkimseyi seni sevdiğim kadar.. kimseyi kaLbime sakLamayacagım seni sakLadıgım kadar.. Ama sensizlikle ba$ edecegim..

Hicbir zaman seninLe oLamadım ben
virgul.gif
hicbir zaman kaLbinde oLamadım.. Hep benim kaLbimde oLsanda sen
virgul.gif
beni hic sevmedin.. biLiyorum. göz göre göre katLandım bu acıya.Sen beni sevdigini söyLerken biLE
virgul.gif
baska koLLarda avunuyordun.. Baska gözLerdeydin baska sevgiLerde.. sana hic inanmadim belki
virgul.gif
ama inanmak istedim.. inanmaya calistim.birgün gerçekten sever dedim.. bu kadar tas kalpli olamaz. Ama sen taştanda beterdin
virgul.gif
anlayamadim..

KimsesizLigimLe bas etmeye caLisirken
virgul.gif
artik sensizLik ve yaLnızLıkLada cebeLLesecegim biliyorum.. Susacagım.. konusmayacagım. kimseLer anLamayacak
virgul.gif
kimseLer biLmeyecek.. güLecegim etrafa
virgul.gif
çevreme… ben ağLayamam
virgul.gif
biLiyorsun.. agLamayacagım.. gözya$ımı hakedecek kadar degerLi degiLsin sen..!

BunLar sana yazdıgım son satırLar
virgul.gif
iyi dinLe ve sakLa.. Cunku bundan sonra ben oLmayacagım hayatında.. bundan sonra ben seninLe oLmayacagım.. Bundan sonra seni benim kadar cok sevecek biriLeride oLmayacak hayatinda.. Bundan sonra
virgul.gif
sana ne süslü ask sözLeriyLe donatıLmıs yazıLar yazıLacak
virgul.gif
nede gidisLeri anLatan sözLer söyLenecek..
kaLbimde ya$ıyordun ya sen
virgul.gif
artık yaLnızsın..

artik kimsesizsin..
artik bir sahibin yok..
istedigin kisiLerLe
virgul.gif

istedigin gözLerde
virgul.gif

istedigin koLLarda
ve yoLLarda yaLan askLarLa harcanabiLirsin artik..
Artık BEN YOKUM..
Artık YALNIZSIN..
YANMALISIN
virgul.gif
AGLAMALISIN.

takipçi satın al tiktok takipçi satın al instagram beğeni satın al takipçi satın al takipçi satın al Buy Instagram Followers bugün haber bypuff
Geri