Ankaragücü güç depoluyor..

ParadokS

Kayıtlı Üye
Teknik Direktör Mesut Bakkal yönetiminde yapılan antrenman yaklaşık olarak 1 saat 20 dakika sürdü. Çalışmalara tedavisi devam eden Mehmet Çoğum katılmazken hafif sakatlıkları bulunan Sapara ve Bednar ise tedavilerinin ardından antrenman sahasında takımdan ayrı koşu yaptı.

Akşam antrenmanında bireysel idman antrenörleri Werner Schoupa ve Dirk Wühlbier, oyunculara 30 dakika ısınma ve koordinasyon çalışması yaptırdı. Daha sonra iki ayrı grup halinde çalışmalara devam eden Başkent ekibinde bir grup dönüşümlü olarak topla koordinasyon ve dayanıklılığa yönelik pas çalışması diğer grup ise bireysel idman antrenörleriyle birlikte vücut ağırlığıyla kuvvet çalışması yaptı. Antrenman, soğuma koşusu ve takım halinde çekilen halayla son buldu.

İSMET TAŞDEMİR YILLAR SONRA YUVAYA DÖNDÜ
Ankaragücü’nün 2000-2005 yılları arasında formasını giyen takımın eski oyuncularından İsmet Taşdemir, yıllar sonra yardımcı antrenör olarak yuvaya dönüş yaptı. Tecrübeli antrenör, akşam saatlerinde yapılan antrenmanda teknik ekiple birlikte çalışmalarda yer aldı.​

---> Ankaragücü güç depoluyor..

Ankaragücü İçin Artık Büyük Bir Yükselişe Geçmenin Zamanı Geldi.. :) Ama Yine Orta Sıra Mücadelesi Verecekler Gibime Geliyor..

Yönetim Ve Taraftarla Olan Sıkıntılarına Bir Çare Bulsalar Ligi İlk 6 Sıra İçinde Bitirebilecek Kapasitede Olduklarını Düşünüyorum. :)

Ankaragücü taraftarı yönetimi dahil kimseyle geçinemez benim kanaatimce.

Bir Yerde Sürekli Kaos Ortamı Olursa Ne Huzur Olur Nede Başarı Gelir. :) Eğer Takımlarının Başarılı Olmasını İstiyorlarsa Geçinmek Zorundalar. :)

Orası öyle kardeşim bir takımdaki başarının en birinci şartı taraftarın kenetlenmesidir ama ankaragücü taraftlarında böyle birşey yok, geçen sezon takımı iyi yerlere getiren ümit özata neler yaptıklarını tüm Türkiye gördü.

Son düzenleme:

Öyle Yaptıkları Müddetçe de Bu Takım Bir Yere Gelemez.. Neyse Hayırlısı Olsun Diyelim :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri