"Angelina'dan neyimiz eksik !"

karagümrük

Kayıtlı Üye
Yalnızlıktan yakınan Gönül Yazar, Hastens yataklarının tanıtımı için seksi pozlar verdi.

'Kralların yatağı' olarak bilinen ve 59 bin euro'dan satılan Hastens yataklarının tanıtımı için İsveç Başkonsolosluğu'nda düzenlenen davete; aralarında Beyazıt Öztürk, Gönül Yazar, Cem Davran ve Nilgün Belgün'ün de bulunduğu çok sayıda ünlü isim katıldı. İçeri girer girmez yatağa uzanıp poz veren Gönül Yazar, "Öğrendim ki Angelina Jolie de bu yatağı kullanıyormuş. Biz de kullanalım, bizim neyimiz eksik?" dedi. Yazar ekledi: "Bir şeyimiz eksik; Angelina'nın Brad Pitt'i var, benim yok. Benimki saklanıyor. Artık canıma tak etti!"

BEYAZ RENK VERMEDİ

Beyaz Şov'u Şubat ve Mart'ta; İsveç, Danimarka ve Avusturya'ya taşıyacaklarını söyleyen Beyazıt Öztürk, "İnsanlar bir bilet alıp hem beni hem de konuğum olan sanatçıları izleyecek" dedi. Tarkan'ın programına konuk olmasını beklediğini belirten ünlü şovmen, haklarında ayrıldıklarına dair dedikodu çıkan Tanem Sivar'la ilgili soruları yanıtsız bırakıp "Bu konuda konuşmak istemiyorum" dedi.

İLK GÖRÜŞTE SEVDİM

Davete eşi Hilal Davran ile birlikte katılan Cem Davran ise evlilik hikayesini soran gazetecilere şunları söyledi: "Tiyatro provasındaydık. Hilal bir arkadaşımla izlemeye geldi. O zaman başka bir flörtüm vardı. Hilal'i görür görmez, 'Ben bu kızla evleneceğim' dedim ve hemen flörtümden ayrıldım. Hayattaki kararlarım çok hızlıdır."

Sabah

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri