AnGeL*mm

AnGeL*mm

Bayan Üye
h4.gif

önceliKle merHaba :) aranıza yeni katıldım .. umarım okurken sıkılmazsınız ..
iSmiM : MeLeK
İstANBUL / BahçeLievLer de oturuyorum ..
burÇ : Balık :D
TuttuGum Takım: koyu bi Galatasaraylıyım ..
müzik tarzım :
RaP
Sevdiğim sanatcıLar: Sokrat ST , Cumaly Efrah - Kamufle - Beta !

kendimi tanıtmam gerekirse :)
gülmeyi çok seviyorum en ufak şeyler bnim için çok dğerlidir ve çok çabuk mutlu olabilirim :) fakat bişeye kızdıysam barut gbiyimdir yaklaşan pişman olur ! :2:
çevRemdkiler geneLde deLi dolu neşeLi ßiri olduğumu söylerler :175:
sıcak kanlı sevecen biriyimdir ön yargılarım vardır ama her zaman değil onları ne zaman nerde kullanacağımı iyi bilirim . .

tam bir JeLiboN delisiyim hahaha
jelibon1.jpg

lise son sınıf öğrencisiyim .. bu sene inş ygs/lys ye hazırlanıcam :) hayırlısıyla Edebiyat Öğretmeni olmak istiyormmm :) :2:

işte buda ben deniz MeLeK :)
15349120067718197613799.jpg

Neyse fazla uzattım sanırım canınızı sıkmak istemem şmdiden tanıstığımıza cok memnun oldum okuduğunuz için TeşekkÜrler .. :2:​

---> AnGeL*mm

ooo süpersn arkdsm :D gs olmak farklılıktır :D sereftir seni sevmek gs diyerekten :Dnokta attım :D hea bu arda gözlr renkli gslilern gözleri renklimi oluo ne hahaha bnmde renklihahaha a.s.b arkdsm seni tanıdgma m.o ;)

---> AnGeL*mm

ooo süpersn arkdsm :D gs olmak farklılıktır :D sereftir seni sevmek gs diyerekten :Dnokta attım :D hea bu arda gözlr renkli gslilern gözleri renklimi oluo ne hahaha bnmde renklihahaha a.s.b arkdsm seni tanıdgma m.o ;)

farktır tabi yaa :D varmı bizim gibii başka :D :2:
oluyomuş demekki annem saolsun burdan ona slm söylüyorum dermişim hahaha
bende tanıstığıma memnun oldum sayın ismini bilmediğim Deathalone :) :2:

---> AnGeL*mm

adım serkan hahaha

annene slm burdan yegennere fln hahaha
neyse sohbet bölümüne gidelm benm gene gevezlk yapcam şimdi :p

---> AnGeL*mm

seNi taNımaK coK GüzeLdi meLek. kaLıcı oL. senLe tanısıtıgıMa meMnun oLduM.:) ayRıca gözLerin cok GüzeL :150:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri