Ana Rahminden Diyaloglar

bal_böceği

€q0iSt
Prenses
Kayıtlı Üye
daha anne karnındayken dialoglar
1-ulen iki tekmeliyim de sevinsin garibanlar bari
2- star warz anduroyidi miyiz insan mıyız belli değil arkadaş, aylardır iki büklüm bekliyoruz ulan
3- verdiler teknoyu, dup tis tempoyu kafamızı dinleyemiyoruz şurada iki dakikapiyasa insanların evladı olacağız belli ki
4(ikizler konuşmaktadır)- allah kurtarsın kardeş- eyvallah
5- sevgili günlükne suç işlediğimi bilmiyorum ama,beni 9 aydır bu kapalı kutuda tutuyorlar! vücuduma bağlı olan şu kordonu sokup kurutuyorum kaç gündür sopa niyetine,aha şuraya yazıyorum 9 bilemedin 10 gün sonra ön bölgeyi sopayla delip çıkacağım
6(ikizler halen konuşmaktadır)- ehhihi bu çok eğlenceliymiş şimdi chateau brillant nasıl- abi benim canım acayip şekilde mango turşusu çekti nerden söylüyoruz?- merak etme aşertiriz gelir şimdi- süpersin baba yaaaa
7(zıt ikizler orhan - erhan)- orhan oğlum şurdan çıkalım bir,direk manita bulacağım sana- erhanbeni şiirle sulasınlar
8- orhan bunaldım oğlum ben burada! karı kız yüzü göremiyoruz!- erhan ziktin kafamı günlerdirbatsin bu dünya bitsin bu rüya yani
9-melis bak ön tarafımda bir şey çıktı yenigeçen gün yoktu aaa? sende yok?-malsın kürşat mal geliyorsun dünyaya mal gideceksin
10- bu dünyaya çocuk olarak gelmek istemiyorum selin- eşek zi ne olarak geleceksin30 yaşında mı çıkacaksın oradan
11ikizlermuhittin osururselahattin : ulan ağzıma zicsaydın barihayvan
13- şafak kaç hoca- sen sayıyorsun ya *****, aynı işte
14-ulean 5 aydır tekmeliyorum!!! dur ben bunu bir ısırayımm
15yahu anne sağa sola dönüp durma, kıpraşma zaten kaydırak gibi kayıyorum, bir türlü uyutmadın beni, hah tamam şimdi oldu kıpırdama artık, hmmmmm şimdi oldu parmak emerek uyumak güzelmiş, insan bir müzik çalar, ninni söler öyle uyutur yaaaa
16- kesin artık bana klasik müzik dinletmeyi, sıçtınız keyfimin içine, uyutmuyorsunuz bir türlü, entellektüeliz diye bağıracaksanız benden uzakta yapın
17-yahu ne sulu bir ortam bu, bebek miyiz, balık mıyız anlamadım gitti?
18-ne garip bir yer ya, herşeyin sesi elektrik süpürgesi gibi geliyor, bir de elektrik süpürgesi ne acaba?
20 ağlasam sesimi duyar mısınız mısralarımda? he, sorarım size? ama nerden duyacaklar, işleri güçleri kız mı erkek mi
21-tekmeden başka lüksümüz yok anasını satayım rahimde rövaşata!
22- şu göbeğimdeki ipi bir koparsam bir saniye durmam ulan burada, anladık ekmek elden su gölden falan ama insan sıkılıyor canım
23(ikizler) -oğlum geğirmesene ulan -oğlum vallahi midesi guruldadı annemin
24(zıt ikizler) - çıkarın beni buradan kırlarda koşmak, sevgilimle coşmak istiyorum - yürümene bir sene var daha, ne koşması ne sevgilisi - yapma yaa daha çıkmadan depresyona gireceğim be kardeşim

---> Ana Rahminden Diyaloglar

4(ikizler konuşmaktadır)- allah kurtarsın kardeş- eyvallah

6(ikizler halen konuşmaktadır)- ehhihi bu çok eğlenceliymiş şimdi chateau brillant nasıl- abi benim canım acayip şekilde mango turşusu çekti nerden söylüyoruz?- merak etme aşertiriz gelir şimdi- süpersin baba yaaaa

koptum ya :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri