AN Guestbook 0.7.6

Fearless_TR

Kayıtlı Üye
Şimdi tanıtacağımız program; AN Guestbook isimli, içerisinde arama motoru, oldukça gelişmiş yönetim bölümü, arama motoru dostu sayfaları olan, smiley (gülümseme simgeleri), çoklu dil desteği, kullanışlı sayfalama sistemi gibi özellikleri bulunan, PHP kodlama dili ile yazılmış ve MySql veritabanı sistemini kullanan bir Ziyaretçi Defteri Scriptidir.

AN Guestbook (Ziyaretçi Defteri) nin özellikleri, yaptığı iş, kurmadan önce bilmeniz gerekenler, kurulumda uygulamanız gereken işlemler gibi bilgileri vermeye çalışacağım.

Ziyaretçi Defterini kurduğunuzda standart olarak (kurulumdan itibaren) Arapça, İngilizce, Fransızca, Almanca, İspanyolca ve Türkçe dilleri otomatik olarak yüklenmiş gelmektedir. İngilizce veya başka bir dille kurulum yapıp, sonra yönetim panelinden diğer dillere geçiş yapmak bir tıklama kadar basit.

AN Guestbook (Ziyaretçi Defteri) nin Temel Özellikleri :

Ziyaretçi Defteri Mesaj Yazma Alanları;

Adınız-Soyadınız

Bulunduğunuz Yer

Ülkeniz

E-Posta Adresiniz

Siteye Oy verme

Mesaj yazma alanı.

Mesaj yazma alanları hakkında açıklamalı bilgiler:

Ülke seçimi kısmında;aşağı açılan seçim kutusu ülke isimler seçilmekte ve tüm ülke bayrakları scriptin içinde olmakla beraber, mesaj önizleme ve görüntülemede ülke bayrakları çıkmaktadır.

Mesaj yazma alanının üstünde;, koyu, yatık, altı çizili, renk verme, web linki (Url) ekleme, link ile resim ekleme, başka bir mesajdan alıntı yapma, metin boyutlandırma, metni hizalama, renk kodlarını gösteren açılan pencere özellikleri ile yazılan mesaj metninin biçimlendirilmesi sağlanmaktadır. İsterseniz bu özelliklerin html kodlarını da direkt olarak yazabilmektesiniz.

Siteye Oy Verme kısmında; 1 ile 5 arası, açılır seçim kutusu ile seçilebilen puanlama sistemi. Yazılan mesajlarda kırmızı yıldızlar ile gösterilmektedir.

Editörden : Mesaj yazma alanının üstünde bulunan metin biçimlendirme kısmında bulunan renk kodu bulma penceresi oldukça iyi düşünülmüş.

Yönetim Paneli Özellikleri :
Z

Download

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri