Amrabat rest çekti!

Stinko

Kayıtlı Üye
Galatasaray'ın transfer etmek için yoğun çaba verdiği Nordin Amrabat, kulübüne rest çekti. Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma'nın "Ya özür dile ya da A2 ye git" dediği Amrabat, bu talebi geri çevirdi.

Kısa bir süre önce "Galatasaray'da oynamak istiyorum. Orası rüyalarımın takımı" şeklinde bir açıklama yapan yıldız oyuncu sarı-kırmızılı takımda oynamak istediğini açıklamıştı.

Antalya kampına katılan ve Hurma ile bir görüşme yapan Amrabat, Galatasaray'da oynamak istediğini yineleyerek özür dilemeyeceğini söyledi.

Bunun üzerine Süleyman Hurma da "İdmanlarda huzursuz tavırları devam ediyor. Hala Galatasaray'da oynamak isteğini söylüyor. Biz de onu A2 takımına gönderdik" açıklamasında bulundu.

---> Amrabat rest çekti!

Okudum bugün bu haberi, trip atıyo kayseri bize ama sonu belli olmaz :Ç

---> Amrabat rest çekti!

Galatasaray bunu hep yapıyor. Resmen futbolcu çalıyor adamlar!
Ali Turan olayında da aynısı olmuştu!

---> Amrabat rest çekti!

Etik denilen bişe var. Karşı kulübe saygı duymak lazım! Neticede sözleşmeli futbolcu. Ama GS'nin etik anlayışını senelerdir çok iyi biliyoruz!

---> Amrabat rest çekti!

Etik denilen bişe var. Karşı kulübe saygı duymak lazım! Neticede sözleşmeli futbolcu. Ama GS'nin etik anlayışını senelerdir çok iyi biliyoruz!

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Bucaspor'un Trabzonspor'a öfkesi dinmiyor. Bucaspor Hukuk Kurulu, Jebrin'i transfer eden Trabzonspor'u, oyuncuları Abdulkadir Özgen'e gayri resmi yollardan transfer teklifi yaptığı için şikayet etti.

ufak bı alıntıı :D

---> Amrabat rest çekti!

Futbolun ne kadar içindesin bilmiyorum. Trabzonspor böyle bişe yapacak kulüp değildir. Yaptığınız bir pisliği hemen başka bir pislikle örtmeye çalışma :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri