"Amele gibi çalışıyoruz"

Stinko

Kayıtlı Üye
Trabzonspor'un yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Farklı üslubu ile dikkat çeken "Filozof" lakaplı Teknik Direktör Mustafa Akçay, çalışmalarını yeterli bulmadığı bazı oyuncularını, "Yapmacık koşmayın, bize ihanet etmeyin" diyerek uyardı, "Güneşin altında çalışıyoruz ama ameleler de güneşin altında çalışıyor. Ancak bizim imkanlarımız onlardan çok daha iyi. O yüzden herkes yaptığı işe saygı duysun" dedi.

"GÜNEŞİN ALTINDA ÇALIŞIYORUZ BELKİ AMA AMELELERDE GÜNEŞİN ALTINDA ÇALIŞIYOR!"

Sık sık antrenmanı keserek uyarılarını sürdüren teknik adam oyuncularına, "Yapmacık koşmayın, bize ihanet etmeyin. Güneşin altında çalışıyoruz belki ama amelelerde güneşin altında çalışıyor. Ama bizim imkanlarımız onlardan çok daha iyi. O yüzden herkes yaptığı işe saygı duysun. Messi yetenek olarak belki bizden daha iyi olabilir. Ama akıl olarak bizden akıllı değil. Size zorluk çıkaracak rakibe saygı duyun. Ben bana zorluk çıkaran rakibin elini öperim. Bir oyuncuya inandım mı onun arkasında dururum. Diğerlerinin onu geçmesi için çok çalışması lazım" dedi, Akçay, antrenman sırasında Colman ve Volkan ile de özel olarak ilgilendi. Bordo - mavililer antrenman sonrasında ise şok havuzuna girerek, ikram edilen karpuzdan yedi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri