Aman yarabbım ne super bı Gun

SanK0

Kayıtlı Üye
bugun super dı benım ıcın
sabah 7 de uyandım pc basına gectım msnye gırdım arkdaslarım bugune program yapmmıslar sınema falan nese ebenımdee 9.30 da sınavvım war gırdım sınava 11.30 da cıktım 12 de EGS PARK da bulusacaktık gıttım...

arkdaslar benmı beklıyorlarmıs baya kalabalıkdık
14 15 kısı falan hepsıded 8 sınıfdan arkdaslarım bide kuzen wardı(darkzet) 5 erkek wardık :D en sevdıgım yanıda az erkek olmamızdı
benım gıttıgımde dırek sınemaya gırdık daha onceden benım yerımeded bılet almıs arkdasım mert sagolasın (mertle 12 senedır okul arkdasıyız anaokulu + 8sene ılkokul we hala dewam etmekde olan arkdaslıgımz)
nese gıttık sonemaya gırdık:D angel dıe bır fılm romantık drama mıs bende nefret ederım oyle fılmlerden nese ıkkna ettıler benı bıde kızlar war gırdık fılme:D

ılk yarıya nasıl geldıgını hatırlamıyorum uyuyordumm sanırım elımıde yanımdakı kzıın omzune koymusum:D nese sesdeen basım agrıdı tam kafamı kaldırdım
fılm yarıya gırdı ohhhhh be deddım cıktım dısarı su falan aldım bıde agrı kesici aldımıcctımnese kuzenle WC gıttık elımızı falan yıkamak ıcın ıcerı gırdık
yuzummumzu falan yıkadık tam cıktık dısarı kızların WC sesler gelıyor aklımıza once kotu seyler geldı sonra :D megersem kapı kıtlı kalmıs nese cagırdık görevlıyı actılar kızlar cıktı lar dısarıya tabe bız gulmekden yerlerdeyız:D
kapının ustunde kocaman KAPATMAYIN yazaıyor zekıler gene kapatmıs:D
sonra gıttık fılm bıraz bızım yuzumzden gec basladı zaten en fazla 50 kısı war yada yoktu adamdan rıca etıtk bıraz gec baslattı
nese gırdık sınemaya bı baktım ızım grup dagılmıs herkes farklı koselerde nese gıttım gırdım ıcerı kapıdan gırer gırmez acep nereye otursam dıye dusunmeye baslamam gerek kalmadan hemen arkadaslar seslendı gıttık yanlarına(2 tane kızdı ılkokuıldaykende en cok onlarla anlasırdım:D)
kuzenı sutladım arkaya bır yere oturdum ıkısının arasına:D
nese basladı sınema ben ızlıceem...ama arkamda kuzen oturuyor devam lı bırseyler mırıldanıyor seslendım usuldan ayaga kalktı sonra onun yanındada bır arkdasım war oda kalktı en arkada oturdıkları ıcın rahatsız olan yok:D nnese bunlar tam oturacak

egs afmye gıdenler bılır koltuklardan kalkınca hemen kapanıyorlar kuzenın yanındakı arkdas bı dustu yere:d oturayım derken yanındada kızlar war fılmdee baslayayı 1 2 dk anca oldu ben koptum gulmekden mılet kpuyor gulmek den :D

guvenlık geldı uyardı bızı susunn yada cıkın dıye nese benım gozuum fılmde elım agzımda gulmemeı engellemeye calısıom resmen resıllık :d
nese cıktıık sınemadan bowlıng oynadık 8 / 7 2 grup yaptım cıft Bulow(bowlıng uzun ınce kordoru)
sonra yemek yedık sonra ben babamı aradım gelıp benı alsın dıye :D nese artık herkes dagıldı 5 6 kısı kaldık ben kuzen 1 erkek daha 3 kız wardı sonrdan 1 kız daha geldı

abım geldı bu sırada nese dolustuk arabaya :D
eve servısler butuun herkesı dagıttık
ben kuzen bıde kız kaldı:D
nese sonra benım kopeklerı(3 tane war 3.5 aylık sıbırya kurdu 1.5 yasında alman kurdu bıde 2 yasında sıvas kangal kırma) nese ben kangalı aldım kuzende alman kurdunun (bızım cıftlık war urlada o bakımdan bukadar cook kopek war bıdee abımlerın eveının utu 150metre kare bos terasa 3 odalı ev war onuu bombos ondan:D)
bızımkıler erkek we 4.5 ay saldırı egıtımı aldılar kuzenımınde rotweıler dısı war
ısalla bende 15 tatılde Shar-Pei we Bul Terier alıcaz bunnları satıp koopek ırkımı genısletıcem saldırı kopeklerı uzerınebır tur kurucam

yolda gıderken 3 tane sokak kopegı havlamaya falan basladılar tam bızım mahallede bızımevın en falza 50 metre ılersınde bızımkıerl hıc bırsey yapmadılar baktık sokak kopekleır bıze dogru kosuyorlar bıde zıncırlerı uzun bıraktık boyuunlardada zıncırlı tasma war ısıramazlar dıgerlerı boyuundan bı saıldık ustlerıne acayıp kavga ettıler ben bı ara zıncır kısa geldı yer dustum ama geneded ****** kavga ettıler:D baktık 3 tane sokak kopegı uvh uvh seslercıkararak kacıolar bızımkılerde acayıp havlıyor zor tuttuk walla nese sonra burda sopr sahası war oraya gıttık her tarafı kapalı kapıyıda bız kpattık saldık kopeklerıı bıde ıcı dolu top aldık baya 1 saat falan oynadık gerı donerken kızlar falan boyle kopeklere ay ne sırın seyler falan dedıler :D

sonra geldık kopeklere mamalarını werdık:D sularını doldurduk bu sefer kapının onunde parka war oraya ındık bızım kuzenın cıktıgı bı kız war onlar onla konuustular bende oyle oturdumm bos bos sonra ben eve cıktım bızım ev parka bakar bıbenım odamdam net gozukur park:D
sonra bı baktım kızlar kavga edıyorlar super guzeldı bende puan werdım kızlara evden:D
sonra ayırdılar:D
bole ıste ama genel olarak guzel bır gundu
vıdeoyada cektım kavgayı en yakın zmanda upload edıcem
sonra msnde sevıdıgm kızla kavga ettım:S
ama ben sevıyorum:S

güzeL bi gün geçirmişsin :))

bide ben yazsam buraya bugün ü

25 . 10 . 2007 diye öfff :)

Güzel Gün Gecirmissin..

€dıT by M€L!S

Moderatör tarafında düzenlendi:
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri