Amacımız uzun vadeli kaynak çekmek

bal_böceği

€q0iSt
Prenses
Kayıtlı Üye
860726261792.jpg

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye'ye uzun vadeli stabil kaynak çekmeyi amaçladıklarını söyledi. Şimşek, Bank of Amerika Merrill Lynch'in organize ettiği ve yaklaşık 400 yatırımcı ve fon yöneticisinin katıldığı görüşmelerin ardından New York'taki Türkevi'nde basın toplantısı düzenledi. Londra ve New York'ta fon yöneticileriyle birebir ya da gruplar halinde 4 gün süren toplantılar yaptıklarını kaydeden Mehmet Şimşek, "Bu fonlar Türkiye gibi gelişmekte olan ülkelerde yaklaşık 10 trilyon dolarlık kaynağı yönetiyor" dedi.
Şimşek 'in ABD'deki temasları sırasında ilginç bir olay yaşandı. Bir portföy yöneticisi Şimşek'e "Sayın Bakan bana vurabilirsiniz" dedi. Şimşek'in şaşırması üzerine ise şunları anlattı: "İki yıl önce para politikalarızla ilgili sizi eleştirdim. Şimdi aldığınız önlemlerin ardından Nobel'e layık olduğunuzu düşünüyorum. Ödül olarak bana vurabilirsiniz" dedi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri