Altız Bebek Resimleri, Altızların Hamilelik Dönemi Resimleri, İşte Süper Altızlar

AySe^^

Bayan Üye
Altızların Ultrasondan başlıyan gelişim süreçleri

ultrasonaltizbebeklerxm2.jpg

Ultrasonda görünen Altızlar

İşte Altızların Annesi ve Hamilelik dönemi fotoğrafları

altizbebeklerhamilelik2gr3.jpg

Altızların Annesi hamileliğin 27. Haftasında

altizbebeklerhamilelik3yz7.jpg

Ve Altızlara Hamileliğin son safhaları, anne devamlı doktor kontrolünde, yakınlarıda hatıra fotoğrafı çektirme peşinde :)

altizbebeklerfk1.jpg

Ve işte süper Altız Bebekler

altizbebekler2wj2.jpg

Anne artık bebeklerini alıp ilgilenebiliyor. Ama hepsinin birden karnını doyurma imkanı yok malesef, çift çift alıp besliyor xD

Altızların Babası da hatıra fotoğrafı çektirmiş

altizbebekler4bb8.jpg

Altızlara hemen altı tane yatak almak kolay değil, en iyisi yer yatağı değilmi :)

altizbebekler5aa1.jpg

Altızlarla mutlu bir aile tablosu

altizbebekler6av9.jpg

Altızların şekerleme yapma zamanı

altizbebekler7kp8.jpg

Şimdi altızların tuvalet zamanı, ördeklere oturmuşlar, haydi bakalım kim önce yapacak xD

altizbebekler8vr2.jpg

Altızlarımız gezmeye gitmeye hazırlar, trencilik oynayarak gezecekler

altizbebekler9wj9.jpg

Altızların yemek masası çok iyi düşünülüp tasarlanmış değilmi xD

---> Altız Bebek Resimleri, Altızların Hamilelik Dönemi Resimleri, İşte Süper Altızlar

yuh.

bunları büyütmek icin tek parada yetmez.

sabır lazım xD

---> Altız Bebek Resimleri, Altızların Hamilelik Dönemi Resimleri, İşte Süper Altızlar

ey maşallah xD

xDxD

"Gülme komşuna geLir başına" xD

inanılmaz....benim üçüz yeyenlerim var...bakımını ben ilgilendim...yaka sikeledim..çok zor...bide altız...inanılmaz...çok ilginç farklı güzel paylaşımın içim teşekkürler..emegine saglık...selametle...

(:)

Rica ederim

neyse xD

:) annelerı olsam gulsem mı ağlasam mı bılemezdm :) xd

Çocuklar muhteşem tamam da...Ben o kadının karnını merak ettim en çok S: S: Doğum öncesi o kadar büyüyen karın,doğum sonrasında kaç cm yerlere yaylanıyor acep D: p.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri