Altın: "Hep birlikte başaracağız"

ParadokS

Kayıtlı Üye
Giresunspor teknik direktörü Erhan Altın, Kasımpaşa’nın ligin güçlü takımlarından birini olduğunu söyledi.

Altın, yaptığı açıklamada, “Bu hafta oynayacağımız Kasımpaşa maçı ligin değer takımlarından birisidir. Şampiyonluğa oynuyorlar. Bunun bilincindeyiz. Ama ne olursa olsun onların ne kadar üç puana ihtiyacı varsa bizim de onlar kadar puana ihtiyacımız var. Biz bu üç puanı alma adına gideceğiz. Bizim bundan sonra tüm maçlarımız final niteliğinde olacaktır” ifadelerini kullandı.

“HEP BERABER KURTARACAĞIZ”
Teknik direktör Altın, Giresunspor’un alt sıralardan uzaklaşması için herkesin pozitif düşünmesini isteyerek, açıklamasını şöyle sürdürdü:
“Giresunspor’u kurtaracaksak hep beraber kurtaracağız. Biz İstanbul’dan üç puanla dönerek yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz. Nasıl rakiplerimiz deplasmanda yeniyorsa, bizde deplasmana gidip yenebiliriz. Futbolcularımda bunun bilincinde. Antrenmanlarda hepsi öz verili, çalışmalarını gayet iyi sürdürüyorlar. Benimde o güçte bir takımım var. İnşallah bunu başarıp geleceğiz”.

“OLUMSUZLUKLARIN ARKASINA SIĞINMAM”
Teknik patron Altın, hiçbir şeyi sorun etmeyeceğini belirterek; “Daha evveliyatından gelen bilgiler vardı. İdman sahamız çok olumsuz diye. Ben öyle görmedim. İdman sahamız gayet imkanlı buluyorum. Zaten ana sahamızı da alıyoruz. Şükürler olsun ki bir sıkıntımız yok. Önemli olan zor bir şeyde kolayı başarabilmek. Buraya her şeyi bilerek geldim ve hiç bir şeyi sorun etmem. Sorun etseydin burada olmazdım. Olumsuzlukların arkasına asla sığınmam. Yapılan her şey benim kontrolümde ve sorumluluğumdadır. Sorumluluğu taşıyacak kültüre ve bilgiye sahibim” diye konuştu.

İSTANBUL KAFİLESİ
Teknik direktör Erhan Altın, Kasımpaşa’ya götüreceği isimler arasında İsmail, Posinkoviç, Kıvanç ve Erdem yer almıyor.

Altın’ın 18 kişilik kamp kadrosunda, “Soner, Ulaş, Ömer, Volkan, Onur, Murat, Yunus, Adem, Ali, Serdar, Eren, Banahene, Berkay, Cafer, Cem, Cihan, Ersin ve Hasan Ahmet isimleri bulunuyor.

Ayrıca Çotanaklar, iki gün boyunca Taksim’de bulunan Titanic Otel’de konaklayacak.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri