http://www.youtube.com/watch?v=GVpxN4-dkkQ&feature=player_embedded
perii Banned 3 Ocak 2011 #2 ---> ALtan civeLek - Deniz GözLüm çok severim şiiri filaş şiirleri emgine saglık canım :106:
mentaLway Banned 3 Ocak 2011 #3 ---> ALtan civeLek - Deniz GözLüm süper be canım saolsn harbi dinliyorum.
'Gülümse :D Prenses 4 Ocak 2011 #4 ---> ALtan civeLek - Deniz GözLüm perii' Alıntı: çok severim şiiri filaş şiirleri emgine saglık canım :106: Genişletmek için tıkla ... beğenmene sevindim cnaım mentaLway' Alıntı: süper be canım saolsn harbi dinliyorum. Genişletmek için tıkla ... keyifle dinlee cannım
---> ALtan civeLek - Deniz GözLüm perii' Alıntı: çok severim şiiri filaş şiirleri emgine saglık canım :106: Genişletmek için tıkla ... beğenmene sevindim cnaım mentaLway' Alıntı: süper be canım saolsn harbi dinliyorum. Genişletmek için tıkla ... keyifle dinlee cannım
Gözde' Bayan Üye 14 Haz 2012 #6 ---> ALtan civeLek - Deniz GözLüm Uzun zamandır dinlemiyordum unutmuştum, şimdi yine 'enler' listeme gircek, çok güzel, paylaşım için teşekkürler
---> ALtan civeLek - Deniz GözLüm Uzun zamandır dinlemiyordum unutmuştum, şimdi yine 'enler' listeme gircek, çok güzel, paylaşım için teşekkürler
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 14 Haz 2012 #8 ---> ALtan civeLek - Deniz GözLüm ayy bende ozlemısım dınlemeyı cok ıyı oldu
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 14 Haz 2012 #9 ---> ALtan civeLek - Deniz GözLüm Süper Şarkı yaa .. Of Of .. Ahh Uleyyn Züleyha :R