~ßoNYß1o~
Bayan Üye
- nay nırı nay nırı nay nırı şıkıdım zırrrrr bip düt
- Nerde lan bu telefon hah arka cepte klik "efendim "
- ALOooooo kimsin ?
- Pardon Sen kimsin ? Siz aradınızda !
- Bırak lan bu entel ayaklarını tanımadınmı ?
- Yok valla tanımadım kimsin kardeşim ?
- Yuh be insan 40 yıllık arkadasını tanımazmı ayıp be ayıp
- Kardeşim ben daha 28 yasındayım benim 40 yıllık arkadasım henüz oluşmadı
- Nasıl yani! Biz aynı portakal bahçesindeniz Unuttun be yazık yazık
- Kardeşim bırak dalga geçmeyi kimsin söyle yoksa kapatacağım bak
- Saçmalama biz kardeş değiliz arkadaşız Gerçi babam ananı pek severdi! Orasını bilemem
- AAAaaaaa yetti ama kapatıyorum böyle arkadaş olmaz olsun yeter lan sabah sabah terbiyesiz manyak
- Vay be Nuri sen değilmisin ya nasıl konusuyorsun böyle manyak , yetti falan demişlerdi bana onun gü kalktı tanımaz seni diye doğruymuş seni bir daha ararsam nağmerdim en iyi çocukluk arkadasına bunu yaptınya bir daha asla aramam seni merak etme Yazıklarım olsun tühhhh senin delikanllılğına Bende seni adam bilip aradım
- Ya arkadasım ben Nuri evet bir ipucu ver valla çıkaramadım Biraz ayıp ettim galiba kimsin ya söyle hadi be olummmmm
- KLİKkkkkkkk
- Nerde lan bu telefon hah arka cepte klik "efendim "
- ALOooooo kimsin ?
- Pardon Sen kimsin ? Siz aradınızda !
- Bırak lan bu entel ayaklarını tanımadınmı ?
- Yok valla tanımadım kimsin kardeşim ?
- Yuh be insan 40 yıllık arkadasını tanımazmı ayıp be ayıp
- Kardeşim ben daha 28 yasındayım benim 40 yıllık arkadasım henüz oluşmadı
- Nasıl yani! Biz aynı portakal bahçesindeniz Unuttun be yazık yazık
- Kardeşim bırak dalga geçmeyi kimsin söyle yoksa kapatacağım bak
- Saçmalama biz kardeş değiliz arkadaşız Gerçi babam ananı pek severdi! Orasını bilemem
- AAAaaaaa yetti ama kapatıyorum böyle arkadaş olmaz olsun yeter lan sabah sabah terbiyesiz manyak
- Vay be Nuri sen değilmisin ya nasıl konusuyorsun böyle manyak , yetti falan demişlerdi bana onun gü kalktı tanımaz seni diye doğruymuş seni bir daha ararsam nağmerdim en iyi çocukluk arkadasına bunu yaptınya bir daha asla aramam seni merak etme Yazıklarım olsun tühhhh senin delikanllılğına Bende seni adam bilip aradım
- Ya arkadasım ben Nuri evet bir ipucu ver valla çıkaramadım Biraz ayıp ettim galiba kimsin ya söyle hadi be olummmmm
- KLİKkkkkkkk