Alman Usulü Patlıcan (Alman Mutfağı)

ashli

Bayan Üye
Alman Usulü Patlıcan

Malzemeler:

210 gr patlıcan,
5 gr bitkisel yağ,
30 gr soğan,
15 gr haşlanmış pirinç,
60 gr haşlanmış koyun eti,
1/5 adet yumurta,
10 gr peynir,
karabiber, tuz

Hazırlanışı:

Patlıcanları uzununa ikiye ayırın. İç kısmında bıçakla kesikler yapın. Kesilmiş kısımları aşağıya gelecek şekilde tavaya yerleştirin ve bitkisel yağda kızartın. Daha sonra iç kısımlarını kaşıkla çıkarın. İçi çıkarılmış patlıcanları bir kenarda bekletin. İçi doğrayın. Haşlanmış pirinç, koyun eti, kavrulmuş soğanla karıştırın. Üzerine tuz, biber, çiğ yumurta ekleyin ve iyice karıştırın. Karışımı içi çıkarılmış patlıcanlara doldurun. Peynir rendesi serpin. Üzerlerine bitkisel yağ ekleyin ve fırına sürün.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri
Üst