Allons-y

Allons-y

Kayıtlı Üye
Kişisel Sayfama Hoşgeldiniz :)

İlk Olarak Biraz Beni Tanıyın :

Adım: Efecan ama Efe deminizi tercih ediyorum :)

Yer: Aydın/Merkez

Meslek: Öğrenci

Hobilerim: Tiyatro yapmak. İnsanları sinir etmek :D :D Müzik dinlemek. Fanfiction yazmak. Doctor Who izlemek

Fobilerim: Korkmam ama her zaman Aynalar benim için çok gizemli gelir. Göremediğim şeylerden korkarım.

Takım: Fenerbahçe

Dinlediğim Müzik Türleri: Rock ve Billie Piper için Pop.

Sevdiğim Sanatçılar: Billie Piper,Şebnem Ferah,David Tennant,Cathrine Tate,Matt Smith,Karen Gellan,Arthur Darvill,Alex Kingston.

Kendimi Biraz Açmam Gerekirse:

Kendimi olduğum gibi seviyorum. Kimseyi eksiklğiyle yada farklılığıyla ve tercihiyle yargılamam. Egoistim. Kindar'ım. Kötülük yaparım :D :D ama herkese değil. Hakedene kral hakadene soytarı gibi davranırım. Bana nasıl yaklaşılırsa ben onlara öyle yaklaşırım. Sen bana kötülük yaparsan ben sana 10 katını yaparım. :D :D Neyse böyle işte.

Billie Piper:

Hayatımın anlamı <3 Çok seviyorum. Bence çok güzel hatta en güzel kadın. Onunla tanışmak en büyük hayalim.

billie-piper_l.jpg

15wjs4y.jpg

billie-piper-08.jpg

l-billie-piper-03429002.jpg

l-billie-piper-03448aaf.jpg

l-billie-piper-0348c07b.jpg

l-billie-piper-035ae26d.jpg

---> ImTimeLord

Seni tanımak güzeldi. Fotolar biraz müstehcen gibi. Ama zevkine hayran kaldım (;

---> ImTimeLord

efecim ben admin olduktan sonra tanındım
admin olana kadar kaç ay üyeydim kaç ay modluk yaptım ama tanınmıyordum düşün yane
Sabırlı ol xD

---> ImTimeLord

Sabır sabır :D ama beni üzüyor bu muhabbet ettiğim tek tük insan . Normalde sosyal ve sevilen biriyim ama nedne se forum beni pek sevmedi :D :D yada kuruntu yapıyorum :)

---> ImTimeLord

Saol ama o kadın yuva yıkar o güzellikle gelsin benim yuvamı yıksın evine yerleşeyim aşkım benim yaa

---> Allons-y

[MENTION=151019]Allons-y[/MENTION] konu baslıgındaki nickiniz yenisiyle değiştirildi. :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri