Rakibim Kendini Belli ETsin.. Mesaj Yollasın
Peki Cabonbo.. Selam Sana
Söyler misin Bana Nefes Borundan Su geçemeyz ya Hani Ölüm Gelir İnsanın Aklına. Söyler misin O nefes Boruna Domuzun ETi Sıkışsa Allah'tan Başka onu çıkaracak birini tanıyor musun?
Veya Söyler misin ? Gündüz olmazsa veya gece olmazsa Kim sana dinleneceğin Zamanı tayin edecek? çalışıp geçindiğin Günüzü Kim sana getirecek ?
Ben öyleleriyle çok tartıştım tek dedikleri görmediğimiz bir şeye inanmayız oluyor.Bir masa kendi kendine olmuyor ama evren tamamen tesadüfen olmuş onlara göre..
Kalplerine mühür vurulmuş bir kere ancak Allah isterse o mühür kalkar..
Peki Cabonbo.. Selam Sana
Söyler misin Bana Nefes Borundan Su geçemeyz ya Hani Ölüm Gelir İnsanın Aklına. Söyler misin O nefes Boruna Domuzun ETi Sıkışsa Allah'tan Başka onu çıkaracak birini tanıyor musun?
Veya Söyler misin ? Gündüz olmazsa veya gece olmazsa Kim sana dinleneceğin Zamanı tayin edecek? çalışıp geçindiğin Günüzü Kim sana getirecek ?
Serhat ım çok iyi söyledin. Sorumluluktan Kaçmak İsteyenler Delilleri Görmek İstemezler
Cevap Vermek İsteyenlerin Tek Özelliği Vardır: 'Olabildiğince Bİlge Görünmeliyim Yoksa İşin Zor'.
Aslanım Bak Bilim Sana açıklama yaparken Din'i Bir kenara Bırakır. Ama DİN sana açıklama yaparken Bilimi,Sosyo yapıyı ve diğer unsurları göz önünde bulundurur. Sadece Bilimin dediği ile ilgilenmek At gözlüğü takmaktır. Eğer Bilge Görünmek İstiyorsan Sana Tavsiyem Soruya Bari soruyla cvp ver de DAha Bilge Biriyle Konuştuğumun Farkında Olayım
Tartisalim dostum istedigin kadar istedigin surede tartisabiliriz.
Eminim ki tartistigin hic kimsede ben gormedigim seye inanip cekilmem dememistir. Evet bir masa kendiliginden olusmuyor. Masayi, agaci yontarak sekil veren marangoz olusturuyor.
Serhat ım çok iyi söyledin. Sorumluluktan Kaçmak İsteyenler Delilleri Görmek İstemezler
Evet bazıları küfre başvurdu bazıları yobaz damgası vurdu bazıları da sustu..Haksızlık etmemek lazım.
Masayı marangozun yaptığını kabul ediyorsun da bu evrenin kendi kendine oluşabileceğine nasıl inanıyorsun güzel kardeşim?
Çok güzel bir şey söyledin helal olsun.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.