Allahım neden onlar değil de benim? [O an]

'hayaL

Bayan Üye
GERÇEK BİR HİKAYE

1998 yılıbenim için neydi hala bilmiyorum. Boğazımın yan tarafında çıkan bir şişlikle doktora gittim. Boynuma baktı ve yüzüme bile bakmadan ilaç yazdı doktor bey neyim var dediğimde ilaçları kullan dedi ilaçları kullanmama rağmen şişlik inmeyince tekrar başka doktora gittim. Muayne etti. Alerjik sünizit dedi iğne verdi ben iğneleri vuruluyom ama şişlik duruyo tekrar gittim.gene aynı hastaneye bu sefer başka doktor muayne etti benden tomografi çektirmemi istedi çektirdim baktı evet orda bir şey var ama ne olduğunu bilmemiz gerek dedi.biopsi oldum acılarla ilk tanışmam öyle başladı burun deliklerimden lastik şirıngaları geçirip ağzımdan çıkardılar.bir şiş uzunluğundaki bir aleti boğazımdan içeri sokup iki taraftan parça örnegi aldılar tabi ben bu arada elimde bir tas tutuyorum çünkü sürekli ağızdan kan ve öğürme geliyor.parça alındı patolojiye gitti.ben sürekli hastaneyi arıyorum rapor çıktımı diye şükürler olsun 20 gün sonra çıktı hastaneye eşimle birlikte beraber gittik sen burda dur ben çıkıp alırım dedim.patolojiden girdim ve ben arzu bayrak patoloji raporumu almak için geldim dedim.doktor raporu buldu aldı eline ve odadan dışarıya çıktı bir kaç dakika sonra yanında bir kaç arkadaşıyla geldi ve bana sordu hasta kim..benim dedim...evlimisiniz, evet dedim....çocugunuz varmı, evet dedim ve bana sigara kullanıyormusunuz dedi ben gene evet dedim doktorun cevabı halamı diye oldu ve raporu elime verdi doktorunuza götürün dedi.merdivenlerden inerken açtım okudum sağda şu kadar solda şu kadar büyüklükte tümör izlenmiştir yazıyodu o an dünya başıma yıkıldı.eşimin yanına gittim ben ağlıyorum eşim noldu diyo ben raporu gösteriyorum.tabi ozaman benden kötü oluyor eşim.beraber doktora gidiyoruz bakıyor ve bana hayatımı 23 senelik yaşantımı %90 değiştirecek tedaviyi söylüyor kemoterapi göreceksin ve radyoterapi göreceksin diyor ve ekliyor daha erken olsaydı kemoterapiyle tedavi olurdun sadece diyor. Ama bilmiyor benim kaç kere hastaneye gittigimi..! Ve beni ünüversiteye sevk ediyorlar ve tedavi başlıyor.3 kür ilaç tedavisi -30 gün ışın . Saçların dökülecek ama sonra çıkacak tekrar,tabi bulantı kusma daha neler,ışında bogazın yanacak yemek yiyemeyeceksin mama verilebilir,olsun ben makinede acı çekmiyimde yansın ağzım dedim doktorumun bana bir bakışı vardı hala gitmiyor gözümden.bir hafta 15 gün arayla hiç kalkmadan 24 saat ilaç yedim odamın penceresinden bakar insanları görür niye ben derdim.sonra ışın bana 10 gün canın ne istiyorsa ye bir daha yiyemiyeceksin dediler...öylede oldu 3ay büskiviyi çaya koyup mama yapıyordum.zorla yiyordum.kanımın düşmemesi gerekiyordu ışına giremezdim yoksa.sütü ,suyu ağzıma alır yutamazdım sanki onlar yerine cam parçaları yutuyordum yutamaz tükürürdüm.boynumun her tarafı yanıktı dıştan içi nasıldır kimbilir.ve insan kanserde tercih kullanırmı ben allahım niye bana göğüs veya rahim kanseri vermedin diye. şu an 10 sene oldu ışından kulagım duymuyor, tükürük yok,ağız açılmıyor.yemek nadir yiyorum yakıyor.meyva 10 senedir yemiyorum.boyun sağa sola dönmüyor,küçücük lokmaları suyla ağzımda blendırdan geçirilmiş gibi öğütüyor öyle yutuyorum.ama şükürler olsun yaşıyorum..sizi hastalığımla çok sıkmamışımdır iyişallah çünkü senin çektiğini senin gibi çekenlerden başka kimse anlamıyor(bir de eşim anlıyor)allah kimseyi dermansız bırakmasın.ben diyorum ki allah sevdigi kuluna dert verirmiş....! öyle moral buluyorum!

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri