Allahaısmarladık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ayfatata

|~|~ GoLD üye ~|~|
Kayıtlı Üye
Foruma üye olalı yaklaşık 1 sene oldu. Elimden geldiğince seviyeli dostluklar ve paylaşımlar kurmaya çalıştım. Ancak şu son zamanlardaki siyasi tartışmalar ve girdiğim polemikler normal hayatta saygın olan kişiliğimin sanalda zedelenmeye başladı. Sanalda bile olsa herkesin beni az çok tanıdığı bir ortamda terbiyesiz, hacı, hoca gibi alaycı ifadeler ve daha ağırlarını söylemesini onurum kaldırmaz. O şahıs karşımda olsa bu lafları söyleyemez ama sanal alem bambaşka. Bir aslan miyav dedi minik fare kükredi misali. İçim çok dolu ama yanlış anlaşılmak istemiyorum. Çok değerli arkadaşlar tanıdım. Allah onların yolunu açık etsin. Özkan ve diesel ile zaten her zaman görüşmek isterim.
Özkanda msn adresim var. Diesel ondan adresimi alırsan memnun olurum.
Allaha emanet olun. HAKKINIZI HELAL EDİN. İstemeden bazı arkadaşları kırmış olabilirim. Onlardan özellikle helalik istiyorum.
Bilerek ağır konuştuklarım olmuştur. Onlar da büyük ihtimalle ya dini ya milli değerlerime laf söylemişlerdir. Fazla başınızı ağrıtmayayım. ALLAHA EMANET OLUN.
Diesel sözümdeyim. Allah kısmet ederse Ankaraya ilk gelişimde görüşmek isterim.

---> Allahaısmarladık.

Foruma üye olalı yaklaşık 1 sene oldu. Elimden geldiğince seviyeli dostluklar ve paylaşımlar kurmaya çalıştım. Ancak şu son zamanlardaki siyasi tartışmalar ve girdiğim polemikler normal hayatta saygın olan kişiliğimin sanalda zedelenmeye başladı. Sanalda bile olsa herkesin beni az çok tanıdığı bir ortamda terbiyesiz, hacı, hoca gibi alaycı ifadeler ve daha ağırlarını söylemesini onurum kaldırmaz. O şahıs karşımda olsa bu lafları söyleyemez ama sanal alem bambaşka. Bir aslan miyav dedi minik fare kükredi misali. İçim çok dolu ama yanlış anlaşılmak istemiyorum. Çok değerli arkadaşlar tanıdım. Allah onların yolunu açık etsin. Özkan ve diesel ile zaten her zaman görüşmek isterim.
Özkanda msn adresim var. Diesel ondan adresimi alırsan memnun olurum.
Allaha emanet olun. HAKKINIZI HELAL EDİN. İstemeden bazı arkadaşları kırmış olabilirim. Onlardan özellikle helalik istiyorum.
Bilerek ağır konuştuklarım olmuştur. Onlar da büyük ihtimalle ya dini ya milli değerlerime laf söylemişlerdir. Fazla başınızı ağrıtmayayım. ALLAHA EMANET OLUN.
Diesel sözümdeyim. Allah kısmet ederse Ankaraya ilk gelişimde görüşmek isterim.

Hocam Bu Konuyu Msnde Görüşelim.

ekLiyorum Msnnizi.

---> Allahaısmarladık.

Sizi pek tanımıyorum ama düşünceleriniz gerçekten bnm için cok önemliydi. Düşüncelerini severek takip ettiğim ve gerçekten örnek aldıgım sayılı kişilerden birisiniz.

İki üç kendini bilmez yüzünden bırakıp gitmeniz çok üzücü.

Son bi kez daha düşünün lütfen. Bizi güzel düşüncelerinizden mahrum etmeyn :D

---> Allahaısmarladık.

yazacak cok sey var ama kısa ve öz gıtmeyın aramızdan bole olgun dusuncelere sahıp bırıne herzaman ıhtıyac var..boyle 2.3 kısıye kızıp pes etmek yakısmaz o yuzde aramızda kalın :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri