Allah Yardımcımız Olsun (:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UykuCu

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar :)

Şimdi Size Anlatacaklarım Sadece Siz ve Diğer Yakın arkadaşlarımın bildiği ve artık dinlemekten sıkıldığı konulardır. :)

Bu Yıl Lise1'i Allah'ın izniyle bir prüz olmadan bitirdim.. :) ama öyle her dersim 4 - 5 değil di tabiki.. :) Ve Ben Meslek Lisesinde okuduğum için Lise2'de Bölüm Tercihi Yapmam Gerekiyor.. Buralarda da artık istediğimiz bölümü kazanmak bir hayli zorlaşmış durumda.. Ben Bilgisayar Bölümü okumak istiyorum.. :)
Bilgisayarla 'da aram fena değil :) Bu Bölüme Gidersem Adak Bile Adadım :)
o derece çok istiyorum Bilgisayar Bölümünü..

Elektronik vs. Motor vs. Muhasebe Bölümleri de vardı :) Ben Tercih etmek istemedim onları.. Çünkü idealimin çok dışına çıkan bölümlerdi bunlar :)

Bugün Yarın açıklanır kimin hangi bölüme yerleştiği.. :/ İnşallah bende Allah'ın izniyle Bilgisayar bölümüne geçerim.. Şimdi sizden istediğim tek şey bir Allah Yardımcın olsun demeniz :) Demezseniz de Canınız Sağolsun :)

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

kazandım dostlarım kazandıııııım :) hepinizi seviyorum! :D

---> Allah Yardımcımız Olsun :)

inş.istediğin bölüme gidersin kardeş..:)

ALLAH yardımcın olsun :)
bende bilgiseyarı istiyordum ama olmadı elektronikteyim şimdi son sınıf...:)

Allah yardımcın olsun kardeşim:) inş istediğine yerleşirsin=)

İnsallah istedigin gibi olur kardesim okul çok önemli hatta istemedigin bir bölüm veya okulda okumak mı . aman uzak dursun

İnşallah istediğin bölüm olur arkadaşım :)

hayatının geri kalanında başarılar dilerim...

İnşallah istediğin bölümü okursun.. Allah yardımcı olsun. Ben sırf bu yüzden anadolu meslekten düze geçiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Bu kadar Sevenim olduğunu Bilmiyordum :)

Malesef Kazanamadım arkadaşlar.. :) Amacım Bilgisayar Öğretmeni Olmaktı.. Kazanamadım Malesef..

M.Anaç arkadaşım gibi Anadolu Meslek'ten Düz Liseye
Geçiyorum Öğretmen olmak için :) Sözel Okuyarak En azından Türkçe Öğretmeni Olabilirim :)

Pnar'm Malesef bu kadar güvenme bana bak kazanamadım :)
Ayrıca Cetik Nooldu hani Kazanırdım.. :)

Önümüzdeki Maçlara Bakıcaz Artık.. :)

Seviyorum Sizi :)

Allah Sizin de Yardımcınız Olsun.

hakkında hayırLısı oLsn akadaşım üzme kenDini :) çok çaLışır we çabaLarsan düzden de öğrt.Liği kazanabiLirsin :) yeter ki kenDine güwen :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri