jupiterden
Kayıtlı Üye
bende 3 senedir takıntı hastalığı var ve mikrop bakteri virüs kapmaktan çok korkuyorum ve zehirlenme yaşamaktanda çok korkuyorum ailem eskiden beni bir sürü doktora götürürdü doktorlar ilaçlar verirdi ben o ilaçları içerdim ama çok az faydası olurdu ailem beni takıntılarımın yüzünden açık liseye yazdırdı ve ben hep evdeyim evde çok sıkılıyorum şu an hiç bir ilaç içmiyorum ve şu anda ailem beni hiç bir doktora götürmüyor bugün çok ağladım ve hayla ağlıyorum çok mutsuzum ve bu takıntılar çok daha arttılar ve ben takıntılar yüzünden yaşayamıyorum gençliğimi sürdüremüyorum insanlar ne güzel mutlu mesut dolaşsınlar mutlu mesut yaşam sürsünler kraliçeler ve krallar gibi yaşasınlar ben böyle yaşayım ailem beni doktorlara senelerdir götürdüler ve ben çok üzülüyorum allaha dualar ediyorum babam ciddi ciddi bana seni hastaneye yatırcam dedi bana ******** pe.ze... dedi ruh hastası dedi annemden dayak yedim annem kulağıma vurdu ve kaburgalarımada vurdu okumuyorum tutunacak bir dalım yok hiç arkadaşlarım yok kuzenlerimle nadiren görüşüyorum kuzenlerim uzakta oturuyorlar babam dedi seni zorla hastaneye yatırcam dedi bir kardeşim var ve 4 yaşında ve kardeşim ellerini yıkıyor durmadan ve ben o sırada kontrolümü kaybediyorum neden çünkü kardeşim ellerini yıkıyor ama tam olarak elindeki sabun köpükleri ve ve sabun geçmiyor dğru düzgün yıkamıyor annem yıkıyor ben yıkamak istersemde kardeşim bu sefer kızıyor ve ben kardeşim her an ellerini yıkayacak diye tetikte bekliyorum neden kardeşimin ellerindeki sıvı sabun köpükleri ve sabunlar gitmezse bu sefer elleriyle her tarafa dokunucak bende ailemle or yerlere dokunucam ve zehirlenme meydana gelicek diye korkuyorum ve ellerimi üstümü ve üstümdeki giydiğim şeyleri esofmanlarımı ve pantolonumları bile yıkıyorum ıslak ellerle yıkıyorum ben artık dayanamıyorum ölmeyi çok istiyorum benim yaşam gücüm yok allaha kaç senedir bunlar içinde dualar ettim ama allah dualarıma cevap vermedi vermiyor allah beni böyle süründürmekten zevk mi alıyor allahın hoşunamı gidiyor ben acı çekiyorum ben yaşıtlarım gibi hayatımı sürdremiyorum diğer insanlart gibide gençliğimi asla yaşamıyorum iki duvar arasında hep evin içinde her gün yaşam sürüyorum esir gibi hissediyorum kendimi ailemden dayak yiyorum insaf ya : orta okulu zor bitirdim orta okuldada takıntılarım dahada arttı 8. sınıfta dahada artmıştı korkularım ve takıntılartım ve kitaplarımı okulun lavabosunda yıkıyordum ve silgimi kalemlerimi defterlerimi hep okulun lavabosunda sıvı sabunlarla yıkayıp duruluyordum ve okulda montomu da yıkıyordum ve lababodan çıkınca montumdan üstümden sular damlıyordu ve arkadaşlarımın sıralarını ve defterlerini hep antibakteriyel şeylerle siliyordum ve takıntılarımdan dolayı açık liseye yazdırıldım okumak istemiyorum ve : ben korkarak yaşıyorum ve mesala ailemle sokağa çıkıyorum hep gözlerim yerlerde hiç sağıma soluma önüme bakmıyorum araba geçiyormu diyede bakmıyorum annemin elinden tutuyorum ama hep yerlere bakıyorum hiç bir insanın suratına bakamıyorum ve internette kore japon dizilerini izlerken diğer canlı insan resimleri çıkarken oradaki insanların suratına bile bakamıyorum sadece kardeşimin ailemin ve bazı akrabalarımızın suratltlarına bakabiliyorum eskiden hiç böyle bir sorunum yoktu benim sosyal ortamım bile yok