Savaş Çıkıp Milli Seferberlik Çıksa Ne Yapardın ?
A AtaKa'n Banned 23 May 2009 #2 ---> Allah Korusun Savaş Çıkıp Milli Seferberlik Çıksa Ne Yapardın ? SOnuna Kadr TÜRKİYE!!
PERITOZU Bayan Üye 25 May 2009 #3 ---> Allah Korusun Savaş Çıkıp Milli Seferberlik Çıksa Ne Yapardın ? Sonuna Kadar Türkiyem
endLesS Webmaster 25 May 2009 #4 ---> Allah Korusun Savaş Çıkıp Milli Seferberlik Çıksa Ne Yapardın ? diğer secenegı eklenmıstır.. atalarımız gıbı orduya yazılırdım vatanımın bır karış topragına gavur elı bulasacagına kanımı akıtırdım en azından gormem o anı tesekkurLeR
---> Allah Korusun Savaş Çıkıp Milli Seferberlik Çıksa Ne Yapardın ? diğer secenegı eklenmıstır.. atalarımız gıbı orduya yazılırdım vatanımın bır karış topragına gavur elı bulasacagına kanımı akıtırdım en azından gormem o anı tesekkurLeR
' нα[к]αп Kayıtlı Üye 25 May 2009 #5 ---> Allah Korusun Savaş Çıkıp Milli Seferberlik Çıksa Ne Yapardın ? Gonullu yazılıp vatanımı korurdum savunurdum
---> Allah Korusun Savaş Çıkıp Milli Seferberlik Çıksa Ne Yapardın ? Gonullu yazılıp vatanımı korurdum savunurdum
LaNéDLy qHz Bayan Üye 25 May 2009 #6 ---> Allah Korusun Savaş Çıkıp Milli Seferberlik Çıksa Ne Yapardın ? gönüllü yazıLıp vatanımı korurdumm
---> Allah Korusun Savaş Çıkıp Milli Seferberlik Çıksa Ne Yapardın ? gönüllü yazıLıp vatanımı korurdumm
iReM^^ Banned 26 May 2009 #7 ---> Allah Korusun Savaş Çıkıp Milli Seferberlik Çıksa Ne Yapardın ? Gönüllü yazılıp vatanımı savunurdum
---> Allah Korusun Savaş Çıkıp Milli Seferberlik Çıksa Ne Yapardın ? Gönüllü yazılıp vatanımı savunurdum
İnci 1907 Prenses 26 May 2009 #8 ---> Allah Korusun Savaş Çıkıp Milli Seferberlik Çıksa Ne Yapardın ? Gönüllü yazılıp vatanımı savunurdum
---> Allah Korusun Savaş Çıkıp Milli Seferberlik Çıksa Ne Yapardın ? Gönüllü yazılıp vatanımı savunurdum
O.Mert Kayıtlı Üye 26 May 2009 #9 ---> Allah Korusun Savaş Çıkıp Milli Seferberlik Çıksa Ne Yapardın ? tırssam da turkiye
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 14 Tem 2009 #10 ---> Allah Korusun Savaş Çıkıp Milli Seferberlik Çıksa Ne Yapardın ? Gönüllü yazılıp vatanımı savunurdum
-_-sweetemo-_- Bayan Üye 10 Eyl 2009 #11 ---> Allah Korusun Savaş Çıkıp Milli Seferberlik Çıksa Ne Yapardın ? qonuLLu yazıLıp watanımı sawunurDm
---> Allah Korusun Savaş Çıkıp Milli Seferberlik Çıksa Ne Yapardın ? qonuLLu yazıLıp watanımı sawunurDm