Alıntı,Etiketleme Sorunları Yaşayanlar Buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yardıım?

özkan yarın sabah ilgilenecektir, bizim yapabilecegimiz birşey yok malesef...

---> Yardıım?

[MENTION=152951]Lykia*[/MENTION] bir deneme yaptım bu gelmedimi şimdi ?

---> Yardıım?

Bende bazen bildirimlere bakarken, daha önce etiketlenip gelmeyen bildirim görüyorum..nadir oluyor ama...ve evet gecde geliyor ara sıra konuyu takip ediyorsam cevaplıyorum daha sonra bildirim geliyor...ama sıkıntı olacak kadar degil benim için

---> Alıntı,Etiketleme Sorunları Yaşayanlar Buraya

Geç geldiğini nasıl anlıyorsun orasını anlayamadım ? üyeler sizi yazarken siz goruyormusunuz yazdıgını

mesela sohbette biriyle konuşurken onun yazdığını görüyorsun anasayfadan giriyorsun sohbete seni etiketlemiş alıntı yapmış ama o sıra bildirim gelmemiş oluyor.Ben na cevap yazdıktan sonra bildirim geliyor ama bu süre fazla olmuyor tabi.

Geç geldiğini nasıl anlıyorsun orasını anlayamadım ? üyeler sizi yazarken siz goruyormusunuz yazdıgını

Mesela ben bugun gelen bildirime tıklıyorum ama 2 gun öncede etiketlenmişim, onuda görüyorum...ama dedigim gibi bu nadir oluyor

cok etkılet aldıgın ıcın melek abla :)
ben hıc sıkıntı yasamadım :) bazen bıldırım var dıor sonra gorunmuor kısı mesajını degıstırmıs oluyor cogunlukla :)

Çok almıyorum ki, gecen gun girdigimde 6 tane vardı şaşırdım ne kadar cok diye..her giridigimde en fazla 3 4 tane alıyorum)

Giremedim cevap veremedim kusura bakmayın [MENTION=151672]bluee[/MENTION] oldu ^^

bazı tarayıcılarda, nıckı kopy paste yaparsanız. arka planda kodlarıda alıyor. bildirim gitmiyor..

[MENTION=123339]Nick[/MENTION]i elinizle yazınız, sorun olmayacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri