Senin İçin En İyi Arkadaşın Olma Nedeni Nedir ?
Aslında Fanatik Galatasaraylı oluşumuz kahveyi ve günlük yazmayı sevmemiz bizi birbirimize yakın kıldı.
Çok sevecen cana yakın bir o kadar da derdime derman oldu kendisi. Normalde belki çok iyi anlatamıyorum kendimi ama o beni hep anladı hep benim yanımda oldu. Şehirler farklı olsa da yanımda olduğunu hep hissediyorum. :eda:
Gönlünün güzelliği yüzüne yansımış canım benim. Benim için çok önemlisin bunu biliyorsun zaten ama söylemek istedim. İyi ki varsın. İyi ki yanımdasın ve iyi ki bir çok ortak yönümüz var.
Forumda Arkadaşının Sevilen Yönleri Neler ?
Canayakın iyi kalpli iyi niyetleri bol olan birisi.
Çok cömert sır tutmasını bilen güvenilirdir kendisi.:eda:
Forumda Arkadaşının Ve Senin Unutmadığın Veya Komik Bir Ortak Anınız Var mı ?
Sanırım olmadı. Genelde kendisi benim dertli halimden kurtulmamı istiyor. Yani bunda bile beni düşünüyor canım benim.
:124af: Seviliyorsun [MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] Ecem :love3:
Not: Duygularımı çok iyi anlatamasam da beni anladığını biliyorum.
:cy(19):
Aslında Fanatik Galatasaraylı oluşumuz kahveyi ve günlük yazmayı sevmemiz bizi birbirimize yakın kıldı.
Çok sevecen cana yakın bir o kadar da derdime derman oldu kendisi. Normalde belki çok iyi anlatamıyorum kendimi ama o beni hep anladı hep benim yanımda oldu. Şehirler farklı olsa da yanımda olduğunu hep hissediyorum. :eda:
Gönlünün güzelliği yüzüne yansımış canım benim. Benim için çok önemlisin bunu biliyorsun zaten ama söylemek istedim. İyi ki varsın. İyi ki yanımdasın ve iyi ki bir çok ortak yönümüz var.
Forumda Arkadaşının Sevilen Yönleri Neler ?
Canayakın iyi kalpli iyi niyetleri bol olan birisi.
Forumda Arkadaşının Ve Senin Unutmadığın Veya Komik Bir Ortak Anınız Var mı ?
Sanırım olmadı. Genelde kendisi benim dertli halimden kurtulmamı istiyor. Yani bunda bile beni düşünüyor canım benim.
:124af: Seviliyorsun [MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] Ecem :love3:
Not: Duygularımı çok iyi anlatamasam da beni anladığını biliyorum.
Son düzenleme: