Alicewonder ikinci senem:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AliceWonder

Banned
Iyi geceler herkese :)
Benimde burda olusumun ikinci senesi..günlerdir güzel cümleler düsündüm baktim olmuyor..geldigi gün bir kac seyler yazar sonlandiririm cümlelerimi diye düsündüm sanirim da öyle olacak..:3dtgy:

Bir cok insan tanidim herkese kendimi gösterip Tanitamadim yada fazlasiyla yanlis anlasilmalar oldu..kalbini kirdigim varsa hakkini helal etsin..kimseye art niyetim yok olamaz da..

Ve Gelelim ilk benimle konusan [MENTION=151958]yesil83[/MENTION] ablama.. Yardimsever,cana yakin sempatik ablam..iyiki iyiki varsin :love3: seviyorum seni:love3:

Sonra da [MENTION=158527]Puurple[/MENTION] seni bana Melekler gönderdi..hayatdan okadar bunalmistim ki..okadar cok Arkadas kazigi yemis biri olarak..sonra dan kendimi sana birakabilecegimi her derdimi paylasabilecegim ilk arkadasim sonra dostum olabilecegini hic düsünmezdim..bana güven verdin..beni hayata döndürdü dostlugun..seni cok seviyorum daha nice senelere insallah sürsün dostlugumuz:love3: iyiki varsin birtanem :eda:

[MENTION=160419]Queen2[/MENTION] dost canlisi,sevimli,sempatik,temiz kalplim,seni cok ama cok seviyorum iyiki varsin hayatim..

[MENTION=161689]Sim[/MENTION] hissediyorum ki sende cok düsünceli birisin,iyi birisisin,cok sempatik geliyorsun..ve özellikle avatarlarin harika döktürüyorsun resmen:eda:

Bana yakinlik gösteren suana kadar
[MENTION=27617]LocKe[/MENTION],[MENTION=152507]Stinko[/MENTION],[MENTION=154874]leylmira[/MENTION],[MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION],[MENTION=159020]Néppox[/MENTION],[MENTION=158910]HayaList[/MENTION],[MENTION=159922]nur_16[/MENTION]
[MENTION=144991]Thundeers[/MENTION],[MENTION=24720]35bucuk[/MENTION],[MENTION=158866]SaMuRai[/MENTION],[MENTION=156005]AyPerisi[/MENTION],[MENTION=157467]Jophiel[/MENTION],[MENTION=156189]ozgur20[/MENTION],[MENTION=158737]Mjoy[/MENTION] ,[MENTION=156057]sevdaseli[/MENTION] nasil unuturum gül güzelimi:/
Birilerini unuttu isem affola..
Hepiniz seviliyorsunuz :cy(19):

14.02.14

Son düzenleme:
---> Alicewonder ikinci senem:)

Canim benim. Nice senelere ins. Iyiki burdasin iyiki tanimissiz seni. Senin gibi ici disi bir, bir insani tanimak herkese nasip olmaz. Seni seviyorum canim benim

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] Oldu mu o kadar ya :) Nice senelere :)

Bilmukabele canım benim. Bazen insanlar sadece varlığı ile pozitif bi ışık saçarlar ya.. sende öyle bişeysin benim için. Huzur veriyorsun. :)
Nice güzel senelerin olsun tatlım.

Bir tanem beniiimmm. O kadar seviyorum ki seni anlatamam. Dostluğumuz yıllarca sürecek eminim buna. Sana olan hislerimi anlatacak kelimeler bulamıyorum. İyi ki varsın canımm :love3::love3::love3:

canım benim bende seni çok seviyorum,forumda anlaştığım ve sevdiğim insanlardan birisin iyi ki varsın nice senelere :Ü

Nice beraber yıllara canım. Hiç kusurun olmadı merak etme
aksine çok iyisin,sıcak kanlısın seviyorum seni :)

[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] Sende seviliyorsun herşeye rağmen :)

Canim benim. Nice senelere ins. Iyiki burdasin iyiki tanimissiz seni. Senin gibi ici disi bir, bir insani tanimak herkese nasip olmaz. Seni seviyorum canim benim

Insallah ablacim,sagolasin :utan::pXCm0:

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] Oldu mu o kadar ya :) Nice senelere :)
Vallahi oldu tesekkür ederim yilmaaaz:1202bu0:

Bilmukabele canım benim. Bazen insanlar sadece varlığı ile pozitif bi ışık saçarlar ya.. sende öyle bişeysin benim için. Huzur veriyorsun. :)
Nice güzel senelerin olsun tatlım.
:utan: hep birlikte canim:pXCm0:

Tessekürler :86fbfc22636458d3912

Insallah hep birlikte güzellik :happy0064:

Bir tanem beniiimmm. O kadar seviyorum ki seni anlatamam. Dostluğumuz yıllarca sürecek eminim buna. Sana olan hislerimi anlatacak kelimeler bulamıyorum. İyi ki varsın canımm :love3::love3::love3:

:utan::pXCm0: insallah birtanem..sende iyiki iyiiki varsin :pXCm0:

nice senelere renkdaş :)
Sagol renktas :lnKkv:

Nice senelere canım :)
Sagol canim hep birlikte :pXCm0:

Birlikte nicesenelere :D
Insallah kayip insan :utan:

canım benim bende seni çok seviyorum,forumda anlaştığım ve sevdiğim insanlardan birisin iyi ki varsın nice senelere :Ü
:pXCm0: sende benim icin öylesin..Allah bizi ayirmasin:utan: hep birlikte insallah

Nice beraber yıllara canım. Hiç kusurun olmadı merak etme
aksine çok iyisin,sıcak kanlısın seviyorum seni :)
Insallah cananim :pXCm0: tesekkür ederim sende seviliyorsun :utan:

[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] Sende seviliyorsun herşeye rağmen :)

Sagol eksik olma HerseYe ragmen :43sr:

Nice senelere pek konuşmuşluğumuz yok ama iyi birine benziosun :) :R

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bitanem canımm nice yılları birlikte geçirmek dilegiyle iyiki gelmişsin iyiki seni tanımışım çokkk seviliyosun:eda::eda::eda:

Nice senelere pek konuşmuşluğumuz yok ama iyi birine benziosun :) :R
Tesekkürler canim hep birlikte insallah..tesekkür ederim bende senin icin ayni duygulardayim sende iyi birisisine benziyorsun..dilerim kaynasiriz Bir ara :124af:

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

nice uzun yıllara dilerim
Tesekkürler insallah

bitanem canımm nice yılları birlikte geçirmek dilegiyle iyiki gelmişsin iyiki seni tanımışım çokkk seviliyosun:eda::eda::eda:

Sagol gül güzelim..seviyorum senii cok :eda:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri