Malzemesi:
200 gr. kuşbaşı et
2 patlıcan
2 diş sarımsak
3 çorba kaşığı yoğurt
1 çorba kaşığı tereyağı
Hazırlanışı:
Patlıcanları ateşte közleyin. Patlıcanların kabuklarını çıkarın, ufak ufak doğrayın. Sarmısaklı yoğurtla patlıcanları, patlıcanlar iyice ezilene kadar karıştırın. Etleri şişe takarak pişirin. Kızarıp piştikten sonra ufak ufak doğrayın. Yoğurtlu patlıcanı etlerin üzerine döküp süsleyin.
200 gr. kuşbaşı et
2 patlıcan
2 diş sarımsak
3 çorba kaşığı yoğurt
1 çorba kaşığı tereyağı
Hazırlanışı:
Patlıcanları ateşte közleyin. Patlıcanların kabuklarını çıkarın, ufak ufak doğrayın. Sarmısaklı yoğurtla patlıcanları, patlıcanlar iyice ezilene kadar karıştırın. Etleri şişe takarak pişirin. Kızarıp piştikten sonra ufak ufak doğrayın. Yoğurtlu patlıcanı etlerin üzerine döküp süsleyin.