Alex, yedek kaleciden bile kötü!

karagümrük

Kayıtlı Üye
Aykut Kocaman, Alex'ten herkes kadar koşmasını istiyor.

Aykut Kocaman, “Biz futbol oynamıyoruz, sadece koşuyoruz”
diyen küskün yıldıza böyle tepki gösterdi:

Açıklamayı kurmaylarına “Ben Alex’i hiç koşarken görmedim” şeklinde yorumlayan Kocaman, 10’dan sadece herkes kadar koşmasını ve çalışmasını istiyor..

Sezon başı yapılan kondisyon testlerinin tümünde Alex’in
değerleri “poor” (zayıf) çıktı.. Hatta Alex'in kondisyonu yedek kaleciden bile kötü.

F.BAHÇE’DE Aykut Kocaman ile kaptan Alex arasında yaşanan gerilimin şifreleri ortaya çıkmaya başladı.. Öncelikle şunu hemen belirtelim: Kocaman’ın Alex’i takımdan göndermek gibi bir derdi kesinlikle yok.. Aksine Aykut Kocaman’ın getirmeye çalıştığı yeni sistem ile ilgili Alex’in sorunu var..

ŞÖYLE Kİ: Geçen sezon sonuna kadar Aykut Kocaman’la ilişkisi en iyi olan futbolcuların başında geliyordu Alex.. Hatta Kocaman’ın teknik adamlığı açıklanınca, 27 Haziran’da twitter’a Türkçe “Ben Aykut hoca her zaman berabere. Pazartesi biz basliyoruz. İnşallah biz iyi çalışmak” yazarak açık destek vermişti..

ALEX krizinin başlangıcı, sezon öncesi bütün futbolcuların katıldığı laktat ve cybex (kuvvet) testleri oldu.. Kocaman ve ekibi, her futbolcunun fiziksel durumunu bu test sonuçlarına bakarak değerlendirdi ve ona kondisyon yüklemeye başladı.. Tüm kondisyon ve kuvvet testlerinde Alex’in sonucu ‘poor’ (zayıf) çıktı..

İDMAN SEVMEZ

HATTA şöyle bir örnek de gösteriliyor: Hiç maç oynamayan ve koşmayan takımın yedek kalecisinin kondisyonu bile Alex’ten daha iyi durumda.. Bu sonuçlar doğrultusunda Kocaman, idman dozunu yükselttikçe Alex’teki sıkıntı büyümeye başladı.. Kulübün içinden bir kaynaktan aynen naklediyorum: “Kaptan Alex, Arthur Zico zamanında pek çalışmazdı.. Aragones geldikten sonra ilk 1 ay çok iyi kondisyon yükledi.. Ama Alex’in huyudur, fazla idman sevmez.. Geçen sezon da idmanlar ağırlaşınca sorun çıkaran Alex’in ta kendisiydi.. Böyle durumlarda takımdaki Brezilyalılar’ın fazla olmasını iyi kullanır ve teknik adama kibarca gözdağı verir.. Ancak Aykut Hoca gelince lastik patladı..”

GERÇEKTEN de Kocaman’ın 5 Temmuz’da medyaya yaptığı bir açıklamaya dönelim: “Hiçbir futbolcuya karşı önyargım yok.. Oyuncular kendileri girerler kadroya.. İyi çalışan, iyi performans gösteren formayı kendisi alır.” Kocaman’ın burada mesaj verdiği ismin Alex olduğu belirtiliyor..

MESAJ 10’AYMIŞ

VE son bomba: Son Young Boys maçının 46. dakikasında oyundan alınan Alex, bu durumu kendi internet sitesinden “Biz futbol oynamıyoruz, sadece sahada koşuyoruz” sözleriyle eleştirmişti.. Bunu duyan Kocaman’ın tepkisi ise aynen şöyle: “Alex nasıl böyle konuşuyor? Ben geldiğimden beri onun sahada koştuğunu hiç görmedim ki!”

‘ALEX’E YAPILACAK İYİLİK, KÖTÜYKEN YEDEK BIRAKMAK”

Aykut Kocaman, sezon öncesi kadro programlamasını yaparken Alex için yönetime “Alex önemli bir oyuncu ama artık son senesi.. Fazla yük kaldırmaz.. Onu istemiyor değilim, bazen çok faydalanabiliriz.. Ama herkes kadar koşmalı.. Alex’e yapacağım en büyük iyilik, kötü olduğu dönemlerde onu oynatmamak olabilir.. Alex de yedekliğe alışmalı” raporu vermişti..

Vatan

---> Alex, yedek kaleciden bile kötü!

alex oyynamasa ble skoru bı anda degıstırebılecek bır oyuncu

---> Alex, yedek kaleciden bile kötü!

Koşmuyor evet ama anılında dediği gibi

Skoru her an değiştirebilecek yeteneklere sahip

Alex'siz bir fenerbahçe düşünemiyorum

4 senedir alex üzerine kurulu bir sistemimiz var

Yönetim alex için kocaman'ı bile silebilir

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri